diumenge, 15 de novembre del 2009

XXIII 5 milles nocturnes de Cerdanyola

Bona cursa a Cerdanyola, ahir al capvespre-nit. Bona organització i bon ambient amb 1040 inscrits totals entre les curses de 2 i 5 milles. No feia gaire fred, i les condicions, tot i que l'hora es poc habitual, eran molt bones per córrer. A les 19h la cursa de 2 milles, i a les 19h40' la de les 5 milles, (8045 m.). He tingut molt bones sensacions en tot moment durant la cursa, i estic content del lloc 167 sobre 769 arribats, i amb un temps real final de 34:59, a ritme de 4:21 m/km. El guanyador va ser Marc Roig, (foto esquerra). El crack de Sant Pol va entrar en 24:46. En categoria femenina la primera va ser Maria Bartolí amb 32:13. La cursa no es tan dura com es podia pensar, i es cert que te alguna pujadeta "castigadora", però la veritat es que es pot córrer molt, sobre tot els primers km. Crec que vaig ser l'unic representant del Natació, però amb la sort de tenir a la dona i el sogre com a encarregats de la logística i també del reportatge foto-vídeo. Al acabar la cursa bocata per tothom. El meu, de pernil, el vaig agrair molt!. Classificacions.