divendres, 1 d’octubre del 2010

Corren que se les pelen: TESTSET amb Manuel Bonastre

FITXA
Nom: Manuel Bonastre Thió.
Club: CORREDORS.CAT, (amb el nick NOLO58).
Data i lloc de naixement: 12/04/1958 Barcelona.
Alçada: 1,75 m.
Pes: 81 kg.
Millor marca en 10 km: Ruta: 42'08" (Cursa de Can Mercader, Cornellà 2010). No tinc cap 10 km. fet en pista.
Millor marca en mitja marató: 1h37'42" (Mitja Marató de Barcelona 2010).
Millor marca en marató: 3h35'42" (TUI Marató de Palma de Mallorca 2009).
TESTSET
1- Circuit, zona, parc, camí, etc.., favorit per entrenar?: Quasi sempre entreno pel poble de Sant Quirze del Vallès. Tinc muntanya, i un circuit de 8km. majoritàriament per camins. Faig les sèries al polígon de Barcelona Moda Centre, (asfalt). Les tirades llargues pel riu Ripoll a Sabadell. Poques vegades he anat per Collserola, per la banda de Sant Cugat. Quan viatjo, sempre m'agrada córrer per el lloc on vaig, i així ho conec millor. Recordo una trotada fantàstica per una platja d'Eivissa a les 7 del matí d'un día de Setembre...
2- Sopar preferit el dia abans de la competició?: Sopo el de sempre. L'esmorçar previ d'una mitja o una marató el faig una mica més fort que l'habitual. No tinc manies amb la dieta. Només quan la cursa es una marató menjo més pasta en els 2-3 dies previs.
3- Sabatilles actuals per competir?: Nike Vomero 4 per tot, (prácticament només competeixo en ruta). I sovint entreno amb Asics Gel Kinsei 3, per fer rotació de "zapas".
4- Escollir 3 curses favorites del calendari, de qualsevol distancia: Marató de Barcelona, Mitja Marató de Ripoll, i Cursa Bombers de Barcelona.
5- La cursa de la teva vida, fins avui?: La primera marató sempre es inolvidable. Marató del Mediterrani 2007, seguint l'estela del gran mestre Miquel Pucurull. Pot ser l'altre seria la Marató de Palma 2009. No tenia fixat cap objectiu, però em va sortir rodona. Vaig rebaixar 13 minuts la meva marca, i és l'única ocasió que he guanyat al meu germà Xavier. I ademés es la marató en la que vaig acabar més sencer, i de la que em vaig recuperar més ràpid.
6- Fita esportiva, (cursa, campionat, medalla, etc...), de la que et sents més orgullós?: La cursa que més il.lusió em va fer, es la de la Festa Major de Sant Quirze 2009. Son 5 km, i una cursa molt casolana, sense xip ni res, però ha estat la cursa en que he corregut amb la meva filla gran Elisabet, i la seva parella en Jordi. Ara només falta que la petita, (Anna), també faci alguna cursa.
7- Un somni esportiu per complir?: M'agradaria poder fer ultra-curses fora d'asfalt, d'aquestes que tenen un component d'èpica i d'aventura com la Matagalls-Montserrat, o la Costa Brava Challenge. També em faria molta il.lusió poder fer una Triatló. Jo abans de córrer havia fet bicicleta. El que tinc més fluixet es la natació..., però tot es pot apendre. I per suposat córrer algún dia la NY Marathon!!!.

1 comentari:

  1. Hola Ernest, feia dies que no et veia per aquí... potser ens veiem a Rubí el cap de semana del Pilar. Salutacions

    ResponElimina