divendres, 1 de gener del 2010

Per nassos!!!


















Per acabar l'any vaig fer la millor marca personal en 10km a la Cursa dels Nassos-Sant Silvestre de Barcelona!!!. I això que em vaig complicar la tarda jo solet al deixar-me el xip a casa. Ja estabem a la zona de la sortida quan vaig caure en l'oblit. Ostres, ostres, ostres..., que faig?, corro sense xip?. Hora?: 16h15'..., mmm, tinc temps!. Tornem a agafar el cotxe, i cap a Terrassa a buscar el xip. Mecaguen..., quins nervis. Al final arribem a temps, i tot i que no puc escalfar gaire, ni estirar com déu mana, estic a la sortida a les 17h30'. Molta gent, 9.000 en total, encara que la sortida la fem en 2 parts. Els primers 4500 dorsals a les 17h30', i els seguents 4500 a les 17h35'. Jo estic entre els primers en sortir, però molt enrere. La veritat es que amb tanta gent es fa difícil córrer els primers km, però també son forçes que estalvies pel final. Al poc de sortir, veig al Manel Bonastre, (germà del Xavier), i com crec que es una bona roda, (ell te marca per sota dels 44', que es exactament el meu objectiu), decideixo seguir el seu ritme. He passat pel km 5 en 21:57, que mes o menys es la idea que tenia, i ara toca apretar a tope fins al final. Faig els segons 5 km mes rapids que els primers, en 21:12, per arribar a meta per devant del Manel, amb un temps final de 43:09, i en el lloc 1480 de 7580 arribats. He millorat la meva marca en 1'21" d'una tacada!. Moltes gràcies Manel per fer-me de llebre!!!. Molt content i amb bones sensacions es la millor manera d'acomiadar el 2009!. Destacar les marques dels guanyadors: Carles Castillejo guanya amb 28:41, rècord de Catalunya dels 10km en ruta, i Rosa Morató fa uns brutals 32:06, que son nou rècord d'Espanya!!!. Classificació general. Classificació per equips masculins segons participació.

7 comentaris:

  1. Felicitats Ernest, 43' en 10km està molt bé, pots fer 1h 30' o 1h 35' a la mitja de terrassa
    JuanJo CNTerrassa

    ResponElimina
  2. Gràcies Juanjo, però la mitja sempre son paraules majors.... Intentaré millorar el 1h42', i si baixo de 1h40' genial. No es la Mitja de Terrassa la millor per intentar fer marca. Correré també la de Granollers, i aquesta si amb tota la intenció de fer sub 1h40'. Ens veiem a la Mitja de Terrassa?.

    ResponElimina
  3. Hola Ernest, he vist el teu blog a través del d'en Xavier Bonastre. M'agrada força i l'aniré seguint. No sé com és la mitja de Terrassa però amb els temps que he vist que fas, i si no tens una "pájara", veig factible que baixis d'1h40'. No sé si per arribar a l'1h35' com diu l'altre comentari. Mentre tu estiguis corrent a Terrassa jo ho estaré fent (espero!) a Blanes que gairebé ve a ser una mitja marató també.

    Per cert, com som del "club" de corredors que disposen de blog, et convido a entrar al meu si et ve de gust. Es titula "Marathon man" (una mica pretensiós) i la seva adreça és aquesta:

    http://joancarlesllurdes.blogspot.com

    Sort a les properes curses.

    ResponElimina
  4. Hola Joan Carles,
    La mitja de Terrassa no es la mes dura del calendari, però tampoc es per fer marca. No la he fet mai "oficialment", però si entrenant, (ahir sense anar mes lluny), i te la pujadeta de Av. Vallès que no es molt dura, però que son 2,5 km seguits de pujada. El problema es que porto només 8 mesos correns, i estic guanyant una bona base i millorant rapidament en marques, però tot i això crec que a Terrassa estaré per baixar de 1h40' justet.
    Gràcies per recomanar-me el teu blog,(que ja coneixia), i a partir d'ara el seguiré mes atentament. La veritat es que es brutal el nivell dels continguts que te. Et felicito.

    ResponElimina
  5. Hola Ernest, si amb només 8 mesos corrent ja fas aquestes marques, et contracto com a "llebre" per mirar de millorar les meves. Jo no vaig fer la meva primera cursa fins més tard d'un any després d'haver començat a córrer, i m'ho vaig començar a prendre seriosament aquest passat 2009, quan les meves primeres sessions d'entrenament (per dir-ho d'una manera) són de l'estiu del 2006. Així que imagina't! Segueixo pensant que amb aquesta base que tens pots baixar 1:40 a la mitja, temps que a mi ja em costa d'assolir.

    I sobre la "brutalitat" de continguts del meu blog, suposo que respon a que sempre m'ha agradat escriure i per tant, això em dóna una excusa per fer-ho.

    Salutacions i ja ens anirem seguint. Sort en les teves properes curses.

    Joan Carles

    ResponElimina
  6. De res Ernest. Va ser una plaer correr amb tú. Dintre d'aquella marea de gent s'agraeix trobar algu que corri fi com tú i controlant els ritmes anant de menys a més. Jo també vaig fer molt millor temps del que esperava gràcies a que, alternativament, anavem tirant l'un de l'altre. Tal com et vaig veure, crec que rebaixarás marques molt ràpidament i estàs en una edat molt bona per fer-ho. Ens veiem a la Mitja de Terrassa.

    Manuel Bonastre "NOLO58"

    ResponElimina
  7. Manuel, el plaer va ser meu, i "al loro"!, que veig perillar la teva MMP a la Mitja de Terrassa. Si tens 1h38' a la de Sant Cugat, (que no es que sigui precisament planera), i amb la bona forma demostrada a la Cursa dels Nassos..., jo crec que pots fer "tiempazo" a Terrassa. Ens veiem!

    ResponElimina