dilluns, 21 de març del 2011

Col.lecció primavera-estiu 2011

Després de la marató queden moooltes curses interessants al 2011, i ja estic, (i estem amb la gent del Team), planificant la majoria d'elles. El proper diumenge tinc cita amb la Mitja Marató de la Calçotada de Valls, que diuen que té un perfil trencacames d'aquells que m'agraden a mi. No he corregut mai a Valls, però escolto comentaris molt possitius sobre el tracte al corredor i el paissatge de la zona. Un altre alicient, és que és una mitja relativament petita, i que no superará els 500 participants. Estaré acompanyat pel col.lega d'Ashi Running, Jon Koldo. Ell lluitará entre els millors, i jo ja veurem que faig perque ara mateix estic pendent d'unes mol.lesties al genoll esquerre...., que no sé, no sé...El seguent diumenge 03/04 és la Cursa del Corte Inglés , però, tot i que estic inscrit, dubto molt si córrer aquell dia. Veig a l'Abril-Maig moltes curses interessants, (no puc córrer totes!), i si descarto alguna aquesta dels grans magatzems seria la primera de caure. El 10/04 és celebra la Cursa Bombers a Barcelona. Estic inscrit, i si arribo "finet", puc intentar el sub-40', encara que no he preparat aquest 10k especificament, i seria probar per probar, aprofitant el suposat bon estat de forma que et deixa la marató per algunes setmanes posteriors. A partir d'aqui tinc alguns interrogants, com per exemple la Mulla´t i corre del circuit de Montmeló, que té el "puntet" aquell de donar la possibilitat de córrer sobre tot un circuit de F1, i la Cursa de fons de Canovelles, que ja vaig fer l'any passat. No tinc bon regust perque hem vaig lesionar sobre el fang, però la veritat és que és de les curses més divertides que he vist mai, i el seu mix entre asfalt i terra, (normalment un autentic fangar), la converteixen en una cursa del tot recomanable i diferent. Ja al mes de maig, tinc el punt de mira dirigit cap a la Canet Race, on coincidiré amb un bon grapat de membres del Team, sense cap intenció que no sigui la de passar-ho molt bé. El seguent diumenge arriba el meu principal objectiu de la temporada, almenys el que més il.lusió em fa per el que representa. Parlo de l'Ekiden Tarragona. Una marató per relleus i en equip, que te pinta de ser molt divertit, i que mirarem d'anar amb el màxim d'efectius del Team per passar un bon matí de social running. Evidentment tot això dependrà de que la meva salut i les lesions em respectin.

6 comentaris:

  1. Buenas carreras! Cuida mucho esas molestias que tienes un buen calendario que cumplir. Nos veremos en varias!!

    ResponElimina
  2. Ernest, la mitja de Valls me l'havia mirat com una possibilitat seriosa fins i tot, per passar-hi amb la família el cap de setmana. Al final, però, no coincidirem perquè he optat per la de bombers de Lleida i la propera mitja la deixarem per Cunit. De totes formes, em quedo amb aquesta darrera de Tarragona que té bona pinta, sobretot si l'esforç és compartit entre 4.
    Que tinguis sort a Valls i ja saps, després una bona calçotada.

    ResponElimina
  3. Esperem que el genoll no sigui res, però queda clar que abril-maig té molts alicients (i la mitja de Valls té bons arguments per un post cursa, je,je). La sort és que bona part dels objectius de la temporada estan aconseguits. Llàstima que no pugui anar a l'Ekiden. Prometo guardar-me-la per a l'any que ve!!!

    Salutacions!

    ResponElimina
  4. A veure si podem coincidir en unes quantes... El sub40' el tens a les cames, però abans cuida't una mica les molesties... Gel, gel i més gel... La marató passa factura! Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Bones carreres, amic Ernest, fins i tot la Calçotada de Valls...¡que bons el calçots!

    ResponElimina
  6. No, si por carreras no será, hay más que calçots. De todas las que pones solo he corrido la del Circuit de Montmeló y vale la pena, aparcas bien, no hay obstáculos, pisas el circuito....
    A ver si en una de estas bajas de los 40, lo tienes en las piernas. Suerte!!

    ResponElimina