dissabte, 27 de març del 2010

Col.lecció Primavera-Estiu 2010

Encara no fa un any que corro, però ja tinc bastant clar que els objectius mes motivants els trobo entre les mitges maratons i maratons. A partir d'Abril, i fins Setembre, el calendari de curses populars no ens dona massa oportunitats de lluïment en aquestes distàncies, (tampoc les altes temperatures son les mes propícies per córrer curses llargues, es clar). Per tant, la meva intenció durant els propers 5 o 6 mesos serà participar bàsicament en competicions d'entre 5 i 15 km. De moment correré el proper 05/04 la Cursa de Canovelles (15 km.), i el 18/04 la multitudinària Cursa Bombers de Barcelona (10 km.). El seguent Diumenge dubto si córrer els 10 km de La LLagosta. Més endavant ja decidiré entre la Mitja Marató de Girona, els 10 km. de Sant Quirze del Vallès, o la Cursa de Sant Isidre a Cardedeu (10 km.), que son el mateix 09/05. El 16/05 tenim una interessant 10 km. Mulla't i corre al circuit de Montmeló, que tinc intenció fer. A partir d'aqui, la resta de curses encara queden molt lluny.

4 comentaris:

  1. Hola Ernest, a Canovellesno ens veurem i a la de bombers tampoc perquè amb tanta gentada no gaudeixo gaire. La de la Llagosta no la conec. Qui sap?
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Ja coincidirem qualsevol dia d'aquests. Curses no falten, i el calendari dona per molt. La de la LLagosta no la conec per experiència pròpia, però te prestigi i tradició, i diuen que a part de ben organitzada, es ràpida. Ja veurem.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Per cert, què tal la mitja de la Garrotxa? T'hi apuntes?

    ResponElimina
  4. Doncs no la descarto, Joan Carles, (tot i que en principi em decanto més per els 10 km. de La LLagosta del mateix dia), però es que ara mateix tinc unes molesties al genoll esquerre, conseqüència d'una mala trepitjada sobre el fang de Canovelles, i no sé ni si faré la Bombers...

    ResponElimina