dimecres, 13 de gener del 2010

A punt per la Mitja Marató de casa!

Inscripcions tancades, (2.100 corredors), per la Mitja de Terrassa d'aquest Diumenge. Noms destacats, com "l'atleta de moda" Rafael Iglesias, (atenció amb ell al campionat d'Europa Barcelona 2010), José Carlos Hernández, Roger Roca, Jaume Leiva, mes algun Keniata. La cursa no es, en principi, per fer marca, sobre tot pels 3km. de pujadeta a Av. Vallès, i la pujada final per la Rambla entre el km 18 i el 20. He fet el circuit entrenant, i també tindrem oportunitats per "volar", com la baixada per Ctra. Castellar-c/Colom, i al c/Stª Mª Mazzarello-Angel Sallent. Objectiu: baixar de 1h43'.

4 comentaris:

  1. Hola Runnec, tinc un parell de col.legues que també faran la mitja terrassenca i coincideixen amb el teu comentari. Suposadament a la mateixa hora estaré corrent a Blanes i tampoc és una cursa per fer un molt bon temps, ja que segons el seu perfil té 6 km. de pujada, suau però sostinguda.
    Ja veurem com va doncs no és que estigui gaire entrenat.

    Sort i bona cursa.

    ResponElimina
  2. Doncs molta sort a Blanes, Joan Carles, i ja ens explicarem les respectives curses. Ànims i força!

    ResponElimina
  3. Hola Ernest finalment estaré, si no passa res, a la mitja de Terrassa. No em proposo marca ja que el dimarts vaig començar a notar unes molesties al pubis de una lesió antiga. Després de passar ahir pel fisio i de rodar avui 30' molt suaus, penso que estic en condicions de prendre la sortida. Moltíssima sort!

    ResponElimina
  4. Doncs espero que no tinguis problema amb el pubis i puguis fer una bona mitja. Jo tampoc vull pensar molt en grans marques, perque la cursa no es que sigui precisament plana, però crec que no estaré lluny de la meva MMP. Sort demà!!!

    ResponElimina