divendres, 4 de juny del 2010

Magneto i els seus poders

No puc estar del tot segur si es gràcies a la magnetoteràpia, o simplement a la lògica evolució d'una lesió que tenia que millorar, però la veritat es que amb els poders de Magneto, o sense ells, en una setmana de tractament al centre REDI de Terrassa, (a tocar de casa), he superat els 10kms de cursa contínua, per arribar avui als 14,2kms. d'entrenament a ritme digne, i sense cap molèstia. Bones sensacions, i sobre tot el sentir-me corredor de nou. Retrobar-me amb això m'ha fet feliç. Ara ja veig la llum al final del túnel. Una llum intensa i encisadora que em fa somniar en tornar a donar guerra, i gaudir, a qualsevol cursa del nostre calendari, ben aviadet.

5 comentaris:

  1. Bien, Lobezno, bien....
    Ya puedes coger el calendario y buscar una carrerita....

    ResponElimina
  2. Muy bien, Ernest, me alegro de todo corazón; ahora, como tú muy bien dices, a dar guerra de nuevo y a disfrutar del correr; saludos.

    ResponElimina
  3. Molt bé Ernest, que continuis amb aquestes sensacions! El dia 26/6 hi ha una carrera a Premià de Mar que està molt bé (a banda de ser el meu poble de neixement), per si t'interessa ja que no la vec a la teva agenda...
    Molt xulo l'artible a Planet Running, "gallina de piel".
    Salut!

    ResponElimina
  4. Gràcies a tots pels ànims, de veritat.
    Joan, no conec la cursa de Pineda, però prenc nota per si estic a punt per aquelles datas. Gràcies per la recomanació.

    ResponElimina
  5. Ja està gairebé fet!

    Ara una cursa "para matar el gusanillo" i ja està. Per posar la cirereta al pastís.

    ResponElimina