dissabte, 17 d’abril del 2010

El 15872 no sortirà demà

Tinc una estupenda samarreta-dorsal de la cursa Bombers de demà. De les més maques que m'han regalat mai. Però demà es quedarà a l'armari. No estic recuperat, i no tinc ni idea de quan ho estaré. El genoll no esta bé, i el proper dijous faré una nova visita al traumatòleg. És possible que necesiti l'ajuda d'un fisio per la recuperació. Ja ho veurem, però cada cop veig més clar que al mes d'Abril ja no participaré en cap cursa, i pot ser perilla també el mes de Maig. Amb tants dies sense entrenar, perdré gran part de la forma que tants esforços m'ha costat guanyar. A veure si arribo a temps per córrer, en condicions, al Juny a Pineda, per exemple.

6 comentaris:

  1. Vaja, no sabia això del genoll. Potser és una seqüela de la marató que ara es manifesta. Jo vaig pensar que a part dels muscles tocats, no tenia res més però després vaig veure que no perquè al cap d'uns dies el genoll també em va fer la guitza unes quantes setmanes.

    No sóc ningú per donar consells però diria que t'ho agafessis amb calma doncs no val la pena arriscar, precipitar-se i que després la cosa s'agreugi. Total, a més del nostre orgull personal de fer una bona cursa, no tenim cap més obligació.

    Salutacions i ànims.

    ResponElimina
  2. Hola Ernest
    Em sap greu, mira d'agafarte-lo amb calma i paciència, potser jo no soc el mes indicat per donar-te aquests consell per la meva impaciència natural.
    Aprofita per nadar si no et fa mal, la natació et mantindrà l'entreno cardiovascular i la tensió muscular.
    Jo es el que estic fent un cop m'ha passat els dies de ràbia i mala llet per no poder correr
    A recuperar-se..
    Juanjo CNT

    ResponElimina
  3. Ànims i paciència!
    ara val la pena recuperar-se bé, i el que t'han suggerit de fer piscina et pot ajudar a descarregar la mala llet que genera una lesió. I tranquil que ja tindràs ocasió de tornar a còrrer! Malauradament tots els que corren tard o d'hora passen per alguna lesió, però crec que tu estàs de motivat de sobres per un cop superada continuar a tope!
    Sort!

    ResponElimina
  4. Gràcies a tots per les vostres paraules.
    Avui el genoll sembla estar millor, i estic una mica més animat. Espero deixar enrere aquest moment de fustració per culpa de la lesió, i tinc unes ganes de entrenar que no puc méeees!!!

    ResponElimina
  5. Acabo d'entrar al bloc i he fet una ullada ràpida. Llàstima això de la cursa de bombers. Sempre és un enuig haver de dir que no a una cursa per una lesió (toco fusta, jo encara no he patit cap). Per cert, si ja estàs inscrit a la de Pineda, cap problema, però hi ha una cursa al Prat (http://www.pratencaa.org/ les inscripcions encara no hi són em sembla), dissabte 5 de juny a les 19h que és super plana. T'ho dic perquè he vist el recorregut de la de Pineda i no sé si fa por, però veig algunes pujadetes i baixades que poden ser poc profitoses.

    ResponElimina
  6. Gràcies Raúl.
    Miraré aquesta que dius del Prat, perque encara no estic inscrit en cap. Doncs la de Pineda tothom m'ha dit que es ideal per fer marca...Fins que no estigui recuperat no vull pensar en competir, tot i que reconec que tinc unes ganes...

    ResponElimina