dimecres, 24 de febrer del 2010

Serem més de 12.000!!!

Després de tancar Diumenge el període d'inscripcions, podem trobar a la web de la Marató de Barcelona més de 12.000 atletes inscrits, (12.059 per ser exactes). No sé si aquesta xifra pot variar encara, però crec que ja es pot afirmar rotundament que l'èxit de participació d'aquest any es brutal. Es quan agafem el rècord de 9.752 corredors de l'any passat com a referencia, que podem veure l'importancia de la dada del 2010. El dia 7 de Març esta molt a prop, i jo personalment tinc moltes ganes de treurem aquests nervis de sobre, i poder començar a correr pels carrers de Barcelona. Ostia quines ganes!!!

3 comentaris:

  1. És la Marató del europeus d'atletisme del 2.010... espero que la recordem tota la vida com la nostra primera marató. Ja estem a la recta final. 12 days to go. Ànims i a controlar aquests nervis.

    ResponElimina
  2. Yo ando igual que tú: con nervios previos y ansiedad porque que llegue ya el día 7. Paciencia que aún queda un poquito...(por cierto la palabra para verificar la identidad qe me ha salido es: "trotone"..jajajaa)

    ResponElimina
  3. 12.000!! així quan creui la meta -si és el cas- arrossegant-me pel terra passaré més desapercebut. No cal anar a córrer a l'estranger si aquests ja venen a casa nostra.

    ResponElimina