diumenge, 21 de febrer del 2010

Tirada de 30 km. a 2 setmanes del dia D

Tot el peix venut. He fet l'última tirada llarga, i a partir d'avui, i fins el 7/03, rebaixaré el nº de km. de manera considerable, per arribar fresc a la sortida de la Marató. Bona tirada avui de 30 km. en progressió, a ritme de 5:19 m/km, sobre un circuit exigent, (la Mitja de Terrassa + 9 extres), i que m'ha deixat molt bones sensacions. Després de 2h39' he arribat als 30km. amb ganes de mes, però el sentit comú m'ha dit que ja tenia prou, i he quedat ben content de l'entrenament. Sense cap dolor important, a part del lògic cansament muscular propi d'un esforç d'aquest tipus. Ja queda menys!!!

3 comentaris:

  1. Renoi, 30 km! Nosaltres vam fer la tirada més llarga la setmana passada i avui hem decidit de fer una de més curta (tot i així ens han sortit 22 km.). Com molt bé dius, el peix i el marisc ja està venut!! Tenim 15 dies per assimilar tots els qms fets i descansar. El cap de setmana vinent hem dit de fer una sortida curta (uns 10 km.) i a ritme suau.

    Felicitats per endavant perquè amb tota la feina feta ja ens ho mereixem.

    ResponElimina
  2. Fantastico entreno. Quince días tan sólo!!! Vamos, que ya estamos!!!!

    ResponElimina
  3. Molt bon entrenament!!! Ja tens la marató a les teves cames... Ja només fa falta que comenci la festa. Aquestes dues setmanes es faran llargues...

    ResponElimina