dijous, 25 de febrer del 2010

"Córrer per ser feliç"

Te molt mèrit això que fa l'Arcadi Alibés. Si senyor. Ja te corregudes 100 mitges maratons, el Diumenge a Sant Boi completarà també el centenar de curses de 10.000, i si tot va be, el 7 de Març será un més entre nosaltres per disputar la seva marató nº 100. Ja fa temps que no competeix contra el crono. Els seus reptes son altres, com aconseguir aquest triplet, o córrer a totes les ciutats olímpiques, i a tots els continents. Quina sana enveja!. Suposo que moltes històries i anècdotes al respecte d'aquests reptes deuen aparèixer al llibre "Córrer per ser feliç", que acaba de publicar, i que presentaran els seus amics i companys a TV3, Xavier Bonastre i Imma Pedemonte el proper 4 de Març, a les 19h30, a la llibreria Bertrand de Barcelona. El subtítol també es una bona invitació al running: "42 motius i 195 raons per córrer". Avui, al programa Els Matins de TV3, en Josep Cuní i la Helena García Melero, li han fet una interessant entrevista, que podeu veure buscant per aqui. Moltes felicitats Arcadi!.

4 comentaris:

  1. Quanta veritat hi ha en les paraules de l'Arcadi. Avui, sense anar més lluny, he aprofitat "el parón" del migdia per anar a córrer amb el meu germà. He hagut de sortir ràpid de la feina, duxar-me en tres minuts, dinar en cinc, mig estirar i tornar ràpid a la feina mentre em prenia una barreta pel camí... i tot per "córrer per ser feliç".

    ResponElimina
  2. Madre mía!!!! Me tiemblan las piernas al saber que aún me quedan 99 maratones para hacer lo del Arcadi.... Un fiera!

    ResponElimina
  3. M'agrada la resposta, a l'entrevista d'en Cuní a TV3, quan aquest li pregunta: "Corres per fugir?", i l'Arcadi respon: "No, corro per trobar-me a mi mateix".

    ResponElimina
  4. L'heroi de Canaletes es un marathon-man!

    ResponElimina