diumenge, 7 de febrer del 2010

Gallina de piel!

Gran ambient aquest matí a Granollers. Dia amb un sol espectacular, i una temperatura magnífica, (per alguns runners pot ser un pel de massa calor i tot). Jo començo a tenir bones sensacions abans de la sortida!. Fresc, lleuger, fí, no sé....A les 10h45' tret de sortida, i a córrer!. Pujadeta, (no massa dura, però pujadeta i amb tobogans), fins a La Garriga, ( km.10,5 +/-), i es gira per tornar cap a Granollers en una lleugera però molt llarga baixadeta fins a meta. Inmediatament noto que estic be, i que si tot segueix així puc estar a prop de fer la millor marca personal, però una mitja es una mitja, i pots tenir un problema en qualsevol moment, per tant reservaré algunes forçes per la tornada. La idea es intentar fer-la de menys a mes. Ho aconsegueixo, per que els parcials finals de cada 5 km. son de 23:17 + 22:41 + 21:56 + 21:20 + 4:29. L'ambient a la llarguíssima recta final es realment impressionant, amb molta gent al carrer animant, i això fa que volis en aquesta part final, si et queden algunes forçes a la reserva, es clar. El temps final real es de 1h33:44, a un ritme de 4:27 m/km, i que suposa una nova MMP!!!. Mooolt satisfet pel resultat, però especialment per les bones sensacions de les que he disfrutat durant tota la cursa. Sense cap molèstia física, (ni mental), en cap moment. D'aquells dies, tant escassos, que tot surt perfecte. Ha guanyat Robert Kipkoech amb 1h02:01 per devant d'Erick Kibet, (amb el mateix temps real), i de Chema Martinez amb 1h03:12. Fins la Marató de Barcelona no tornaré a competir, i sobre tot intentaré fer bons entrenaments. Ah, per cert, tot i que encara conec poques, i jo també tinc les meves curses favorites, crec que segurament tenen raó els que diuen que la Mitja de Granollers es la millor mitja de totes. Reconec que es difícil millorar l'organització d'aquesta. Classificacions.

6 comentaris:

  1. Felicitats per la nova marca personal i per les sensaciones... Si llegeixes el meu blog cpodràs veure que compartirem sortida el proper 7 de març a la marató de BCN. Pel que veig estem a un nivell molt semblant. Tot i que l'objectiu principal és acabar la marató estic donant voltes al ritme de cursa. Ahir vaig córrer sense gaires problemes 30 kmts (2h 50')a 5:20 i amb prop de 400 metres de desnivell positiu. Penso que aquest potser el meu ritme fiable per acabar amb garanties la marató. Entre 5:10 i 5:20 el km per acabar la marató una mica per sota de les 3h45'. Tot i que, insisteixo, el principal objectiu és gaudir al màxim de la cursa i acabar ja sigui en 3h 45' o en 4h. A dia d'avui aquesta serà la meva estretègia, sortir més ràpid pot ser un suïcidi. Quin és el teu plan???

    ResponElimina
  2. Hola Paco,
    Doncs practicament el mateix que el teu. Crec que a la Marató puc estar entre 5:20 i 5:30 m/km., però tinc molt clar que no intentaré anar mes fort. Es clau reservar forçes!. I si arribo al km.35 amb un cartutxo a la recamera, doncs millor que millor.
    Es molt facil portar un bon ritme els primers 25 km., (proper al ritme de mitja marató), i creure que això esta fet, però....Estic segur que no es així.
    Estem en contacte, i moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  3. Hola Ernest! en dues paraules, "im" "pesionante" com va dir aquell. Al cap i a la fi no t'has quedat gaire lluny de l'1:30h com et suggeria en el meu darrer comentari i hauràs fet 1/2 més que el guanyador. Què vols més? És una molt bona marca a la qual jo no estic preparat per arribar-hi. I crec que no m'ho puc plantejar encara perquè el meu règim d'entrenaments és el que és, molt irregular.
    Ara a pulveritzar el rècord de la marató!
    Seguim en contacte.
    Joan Carles

    ResponElimina
  4. Hola, he andado liado y no he tenido tiempo. Pero ya estoy aquí...Oyeeee: felicidades!!!! vaya mordisco a tu marca!! Ahora tienes a tiro sub 1h30 que ya es mucha tela, pero ahí lo tienes. Dentro de nada otra vez al asfalto, y esta vez la maratón, que va a ser espectacular, ya hay más de 10000 inscritos. Mucha suerte, y ....piensa que la maratón empieza en el 30 (te lo habrán dicho mil veces, pero es que es así)

    ResponElimina
  5. Joan Carles: Pulveritzar el rècord de la marató serà facil..., com es la primera, amb poder acabar-la ja tindre rècord!!!. Igual que tu, no?
    Rafa: Encara veig lluny això de baixar de 1h30', i de fet igual no corro cap mitja rapida fins passat l'estiu, o sigui que calma, molta calma.
    El repte 2010 es la marató, i crec que serà tota una festassa!. Ja son mes de 11.000 inscrits!.
    Si, ja sé que "el señor del mazo" ens espera al km. 30-35, però intentarem que no ens agafi, i si ens agafa apretarem les dents i a patir.

    ResponElimina
  6. Tinc una certa por del senyor del "mazo", ai, ai!!

    ResponElimina