dilluns, 18 d’abril del 2011

Com Niki Lauda!.

Siii, ja se que vaig dir que ja tinc els deures fets, i que a partir d'ara es tracte d'anar a les curses sense presió, i a gaudir sense cap altre consideració. I amb aquesta idea m'he presentat a la Cursa Mulla't per l'esclerosi múltiple al circuit de Montmeló aquest matí de diumenge. Proba d'això que dic és que aquesta setmana ja no he fet series ràpides per preparar un 10000 de manera més específica, i si he fet "cuestas" per preparar les cames per la cursa de Canovelles del dia 25. Doncs igual es per això que ha sortit una bona cursa, pel fet de no tenir cap presió. Bon sol, i temperatura agradable. Les condicions son molt bones, però al ser un circuit, les ombres no existeixen, i només l'hora de la sortida, (10h.), i per tant amb un sol encara no molt alt, ens lliurarán del pitjor escenari possible. Es tracte de fer 2 voltes completes al circuit + uns 500-600 metres abans del primer pas per línia de meta.
Cita amb la gent del Team a dins del circuit. Rafa, Sònia i Paco. Tenim tots la mateixa intenció. Córrer per córrer. Recollim dorsals, escalfem una mica, veiem que les sensacions son bones..., ai, ai, ai.., que ja veig a la mirada de Paco alguna cosa que em fa pensar que no anirá tant de passeig...Decidim sortir Rafa i jo junts, a veure si aguanto el seu ritme els primers kms, i que Paco faci la seva. Ni ens molestem en colocar-nos bé per la sortida, i els primers metres son slalom total. De seguida Paco marxa a un ritme de bojos, i Rafa i jo anem a un ritme alt, per sota dels 4:00 m./km., però ajustat a les nostres possibilitats i pretensions. El fet que la sortida sigui en un punt més alt que l'arribada sempre és propici per fer bons registres, si no fós, com en aquest cas, que el circuit no és ni molt menys planer, i encare que no ho sembli, puja i baixa bastant. Rafa agafa uns metres per devant meu, però el tinc "a tiro", i ja sé que marxará quan vulgui. Cap problema, perque vaig bé, les sensacions son bones, i no hi penso en res més. Sense tenir temps per més, passem pel km. 5 i els clavo en 20:00. Ostres, penso. Millor que a Bombers. Rafa va agafant metres, però sempre el tinc a la vista i "controlat". És al km. 8-9 quan veig que si apreto fort, que si ho dono tot, puc apropar-me a sub40', i que voleu que us digui, però quan tens una ocasió com aquesta, i que no saps quan la tornaràs a tenir.... Decideixo anar a tope l'últim km. i entro a meta parant el crono en 39:44. Nova MMP. LLoc 66 de 816 arribats. La marca i els metres no encaixen del tot amb les dades del meu Garmin, i crec sincerament que a la cursa li falten uns metres, (segons el Garmin uns 50-60m.), però això tant se val. Primer perque a altres curses he fet metres de més, (l'última Jean Bouin amb metres de més que em van impedir baixar de 40'), i també perque em quedo amb les sensacions generals i amb el bon estat de forma que mantinc. L'últim km. real i sencer l'he fet a 3:30 i això per a mi és córrer molt. Però es que el rendiment de la resta de membres del Team Ashi Running és espectacular!!!. Paco entra el 26è, i marca nova MMP amb 37:27, Rafa, (que prepara la marató d'Empuries i avui feia un simple entrenament a ritme), entra per devant meu el 63è amb 39:26, i Sònia ens deixa tots sense qualificatius al entrar en 47:25, (la 13ª dona de la general!!!), i rebaixant 2 "minutazos" la seva MMP. Uns cracks!!!. Ens tornem a reunir després de recollir les motxilles, i les cares de satisfacció son el millor premi. Grans resultats individuals i pel Team. Dia rodó, i una cursa que ens ha agradat a tots molt, i que marquem al calendari pels propers anys. Classificacions.

5 comentaris:

  1. Buena carrera Ernest! Has corrido dos semanas seguidas por debajo de 40 y eso no es nada fácil. Correr a tu lado es un placer!! Ahora espero que de verdad te relajes unos días..jeje

    ResponElimina
  2. Això Ernest, a relaxar-te que bé que t'ho has guanyat. Entenc que sigui difícil acometre una cursa sense pensar en fer-la amb un esperit competitiu, estant acostumat com estàs a fer-ho d'aquesta manera. I renoi, si sense proposar-t'ho t'ha sortit aquest temps, doncs imagina que haguessis sortit fort de bon principi.
    Haurem d'investigar-te per si duies un kers, aleró o difusor il.legal!
    Records.
    JC

    ResponElimina
  3. Perfecte, Ernest. Estàs en un moment de forma impressionant. I no vindrà de 50 metres! Tens bones sensacins després, segur, de bons entrenaments. Per tant, a disfrutar d'aquest bon moment.

    ResponElimina
  4. Haurem de patentar l'aigua de Terrassa... i vendre-la en ampolletes petites de plastic. Ha estat un gran plaer compartir cursa amb tu i a més a més portar-nos cap a casa tres MMP... A part de la gran cursa que vam fer plegats, el millor de tot és que vam gaudir al màxim... va ser una matinal per recordar... Al menys fins al proper 10mil, jajajajajaja, perquè Bombers ja ha quedat oblidat.

    ResponElimina
  5. pero que nivel!!!!!!!!!!!!
    y yo q estoy pal arrastre..
    perfecte,moltes felicitats

    ResponElimina