dissabte, 1 de gener del 2011

Una més al sac!

Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat per tancar el 2010. El meu primer any sencer de running. Més de 2000 corredors, que per ser la primera vegada que la organitzen a Sant Cugat no esta gens malament. Atletes de nivell, com Marc Roig, Jaume Leiva, Kemboi Cosmers, etc..., i jo amb l'intenció de córrer amb uns amics a ritme de 6m./km. De passeig. Però resulta que no trobo als amics, i ja a la línia de sortida decideixo sortir a fort ritme i ja veurem que passa. Un perfil que no permet aspirar a fer MMP, i menys si fa setmanes que no faig ni una sèrie per guanyar "chispa" i velocitat. Primer km. avançant a molta gent, i buscant un ritme còmode. Bé de cames, pulmons, i cap. Tot controlat. Estic gaudint de la cursa. Paso pel km. 5 en 20:30, i com tinc clar que la segona part de la cursa es més exigent m'allibero de qualsevol presió i em prenc la cursa com una sèrie de 10000 m. A mesura que cauen els kms. cada cop noto millors sensacions, (fa temps que tinc clar que les meves distàncies son la mitja i la marató, i que la velocitat no es lo meu, jejeje). Acabo més fort que mai, fent l'últim km. a 3:40. Temps final de 40:51 amb parcials de 20:30 + 20:21. Lloc 216 de 1515 arribats. Guanya Kemboi Cosmers, de Kenya, amb 29:23. Ara toca fer balanç del 2010, i declaració de propòsits pel 2011. La preparació de la marató continua. Classificacions.

7 comentaris:

  1. La última carrera de año y casi te sales... Ya estás consolidado en el 40, y eso es mucho. Sigues en un buen momento que seguro que te dura todo el año. Y continuas corriendo en positivo con lo jodido que es...Muy bien!

    ResponElimina
  2. jo vaig estar a la dels Nassos i vaig fer 45.24... em queda una miqueta per agafar-te!! jeje :)
    M'alegro que estiguessis sobre la teva millor marca. Bon any nou!

    ResponElimina
  3. Feliz año Ernest y felices MMP, que seguro que irán cayendo.

    ResponElimina
  4. Bona cursa nadalenca

    FELIÇ ANY NOU

    ResponElimina
  5. De voler sortir a un ritme de 6'/km a acabar en un de 4 minuts ... és un canvi de plantejament sobtat que no t'ha anat malament. Punyetero, que estàs fet un xaval.

    Jo crec que si t'embetumessis de fosc i et canviessis el nom per un de kenyà o etíop, no estaries gaire lluny dels primers.

    Bon any i els meus millors desitjos per al 2011.

    ResponElimina
  6. Déu n'hi do, com diu el Joan Carles. Per no voler apretar massa. Si les teves curses són la mitja i la marató, com t'hi posis en les 10 a veure què en traiem!!!

    Felicitats, seguim en contacte

    ResponElimina
  7. casi se me olvida venir a felicitarte el marcón ! no vayas de modesto, que como dice Rafa, los 40 son tuyos y el sub40 esta por caer! veeeeenga, amigo! nos vemos en una nada, de media por tu ciudad!!! voy preparandome para que puedas fardar de amiga runner con los vecinos ... ;-))

    ResponElimina