diumenge, 11 de juliol del 2010

Les meves sabatilles (4): Saucony Progrid Guide 3

Ja porto un parell de bons entrenaments amb aquestes Saucony Guide 3, i transmeten molt bones vibracions. Si, es cert que amb els meus 61kg. potser no necesito tanta amortiguació, però penso en aquelles tirades llargues, i sobre tot en sesions de preparació de mitges i maratons, amb molts km., i on sempre es millor una mica més de protecció, confort, i amortiguació. Crec que treuré profit d'elles. Tenen un pel de correcció pels meus peus una mica pronadors, i destaquen per la seva comoditat, estabilitat, i excel.lent amortiguació, amb els seus escasos 337 gr.

6 comentaris:

  1. Yo también soy usuario de Saucony. Ahora voy a pillar unas Fastwitch para la maratón. Respecto a lo que comentas de la amortiguación vigilalo, que con el peso pluma que gastas igual no es muy bueno que lleves mucha amortiguación. A mí, que estoy en tu peso, la amortiguación me da muy buenas sensaciones, pero constantemente me está dando dolores y sobrecargas.

    ResponElimina
  2. És un dels temes que més m'interessen perquè me les haig de canviar ja. Les que tinc ara m'han donat alguns problemes ja que tinc les ungles fatal d'un fong que em va sortir (el podòleg em va dir això, que era un fong però tinc els meus dubte ja que crec van aparèixer arran de començar a córrer...)
    Ja buscaré unes noves...

    ResponElimina
  3. Rafa: Haré la prueba, y veremos que tal. No es de las super-pesadas de mas de 350 gr., y como he leido en algun test que le han hecho "Muy ligera para este tipo de zapatillas, no cansa". Y si me dan el mas mínimo problema, fuera.
    Unas Fastwitch para maratón?. Ostras, eso si es ir fuerte...
    Por curiosidad, donde las piensas comprar?.
    Se puede decir que estoy metido en el sector, (ya te contaré), y me interesa saberlo.

    Raúl:
    Sempre es una decisió important.
    Si tens idea de que vols, m'ho dius, que igual puc ajudar-te. Ja tinc info sobre les novetats de la temporada 2011 d'algunes marques.
    Estem en contacte.

    ResponElimina
  4. Hola Ernest
    Bones sabatilles i l'amortiguació no está de mes.
    A gaudir d'elles fent quilometres.
    Salutacions

    ResponElimina
  5. Hola Ernest,
    Acabe d'aquirir a una botiga de València les mateixes espardenyes que tu.
    Cercant he trobat el teu blog i et felicite perquè és molt interessant. Et votaré.
    He dipositat en estes Saucony l'esperança de fer molts quilòmetres i que contribuixquen (amb elles no podré) a córrer algun dia no massa llunyà la marató.
    Enhorabona, de nou, i et continuaré llegint.
    Cordialment,
    Toni

    ResponElimina
  6. Hola Toni,
    Doncs per fer quilòmetres son genials. Ja porto varies tirades llargues de entre 18-20kms., i responen a la perfecció.
    Felicitats, i molts ànims de cara a aquesta futura marató!.

    ResponElimina