diumenge, 25 de juliol del 2010

El Dragonkhan de La Floresta

Fa temps que, (per culpa de la lesió, de la meva paternitat, i de l'arribada de la temporada d'estiu amb poques curses interessants), ja no segueixo cap planing d'entrenaments específic, i vaig una mica a cegues ultimament a les curses. Avui he fet una molt bona cursa. Repetia a La Floresta, i per primera vegada he pogut comparar temps de l'any passat amb aquest. He millorat 3'14" aquest any!!!. La Cursa Popular de La Floresta es curta, però molt dura. Son 5 km. de pujar i baixar, amb més pujades a la primera meitat, i que exigeixen de força a les cames. De tota la que tinguis. Segurament es la cursa més "trencacames" que he corregut fins avui. He acabat amb un temps de 21:34, i al lloc 76 de 250 arribats. Posició 26 a la meva categoria. Parcials de 4:25 + 4:35 + 4:24 + 4:20 + 3:50. Molt content. A partir d'ara si que intentaré tornar a entrenar amb un objectiu més concret i visible. Pot ser la Mitja de Sabadell al setembre, o la de Sant Cugat a l'octubre. Descarto, crec que definitivament, una marató de tardor. Classificacions.

4 comentaris:

  1. Buenos parciales!! ese km final has volado! La de Sabadell no la conozco, la de S. Cugat es un sube baja (yo hice marca) . Yo correre la Mitja del Mediterrani

    ResponElimina
  2. Gracias Rafa.
    La verdad es que ese ultimo km. era propicio para volar, pero estoy especialmente contento de los 2 primeros parciales, ya que te aseguro que las subiditas eran de miedo. Pero me he encontrado bien, y voy recupernado confianza.
    Voy a mirar esa mitja del Mediterrani, y no la descarto.
    Un saludo!.

    ResponElimina
  3. Mirant els temps no pots queixar-te ni molt menys. Felicitats! Igual em miro per fer la mitja de Sabadell ja que aquest any faig vacances a l'octubre i m'agafarà enmig de la temporada.

    ResponElimina
  4. Com ja sabràs, ja ha començat el Campionat d'Europa d'Atletisme a Barcelona, un esdeveniment històric! La Marató afectarà el servei del TRAM, pots trobar més informació a: http://blog.trambcn.com/els-europeus-datletisme-a-barcelona

    ResponElimina