dimarts, 27 de desembre del 2011

Presa de pèl al Masnou

Aquest dia de Sant Estebe tocaba fer un test final de cara a la Cursa dels Nassos del proper 31. Ens hem ajuntat a la Sant Silvestre del Masnou uns quants membres del Team: Paco, Sònia, Ro, Raúl, un servidor, i els petits Xavier i Pol, (fills de Paco i Sònia), que tot i que encara no son oficialment del Team, no tinc cap dubte de que fusta tenen, i d'aqui a uns anys seràn un relleu amb totes les garanties. Les curses petites ja surten amb molt retard, (fan un molt bon paper, per cert), i a partir d'aqui tot son nervis per poder escalfar, cuidar dels petits, etc...Dues sortides. Primer les noies, i més tard els nois. Les nostres noies ho fan sensacional, marcant uns temps de 20:24 per Ro, i 21:03 per Sònia. La proba masculina surt entre empentes, caigudes, i mala organització en general. Surto fort darrera de Raúl, i esquivem a un caigut de miracle. Paco ha guanyat uns metres per davant. Primer km. a 3:3o massa fort, però com la cursa és curta, tiraré fins que pugui. Aqui ja veig que Raúl marxa poc a poc a buscar a Paco. A mitja cursa, mes o menys, entrem a una part de terra d'aprox. 1 km. JoEnllaç que portaba unes voladores molt llises, no he pogut evitar relliscar en un gir de 180º just a una zona amb una mica de sorra de platja sobre ciment. Per sort, he frenat la caiguda amb les mans al terra, i he pogut seguir sense cap complicació, tret de l'ensurt. Els kms seguents els passo més lents, entre 3:40 i 3:48, i quan veig que enfilem l'últim km, es quan decideixo tirar tant com pugui. Arribo a meta en 17:58, i al lloc 137 de més de 1000. Miro el Garmin i es confirmen les sospites. Es curta d'uns 150 metres. Raúl , (17:25), i Paco, (17:31), m'esperen a l'arribada, i comparem amb els seus gps, (així com d'alguns companys corredors), i efectivament, li falten metres. Uns 150. Tots contents perque hem fet bones curses, però amb una sensació de presa de pèl bastant important.
Fa rabia pagar per poder córrer una distància, i que després aquesta distància no sigui real. Si és un dia, tot es pot disculpar, però quan uns organitzadors, en aquest cas "lasansi", sistematicament, i any rera any, monten curses a les que els hi falten metres..., la cosa ja fa pudor. En qualsevol cas, podem valorar com molt positiu el test final de cara al 31, i segurament l'any vinent no tornarem al Masnou. Classificacions.
Gràcies a Ro, Paco i Sònia per les fotos.

3 comentaris:

  1. tens raó Ernest pel que cobren, ja podien mesurar bé, no costa res fer les coses ben fetes. Jo estic una mica fart de que només vulguin els nostres diners. Hauriem de plantarnos i dir prou.
    Bones festes i bon any nou.
    Paco

    ResponElimina
  2. Jo crec que cada vegada intentarem ser més selectius. El problema és quan només hi ha curses en dies i llocs concrets, però de ben segur que buscarem alternatives. Si més no, podríem organitzar un entrenament comú, no?
    Independentment d'això, bon temps, bon test i el millor de tot, el soli bé, oi?
    Buscarem alguna cosa a Nassos...

    ResponElimina
  3. Siento mucho los problemas organizativos, algo se está haciendo mal, cada vez pagamos más y nos tratan peor... Enhorabuena a tod@s

    ResponElimina