dilluns, 6 de juny del 2011

Sempre guanyem.

Quan el més important no és la marca ni el rècord, si no aprofitar l'excusa d'una cursa per passar bons moments amb amics i companys que admires i estimes, sempre guanyes. El Team va triar fa temps la cursa de Pineda de Mar per celebrar el 1er Ashi Running Day. Tots els membres del Team corriem la cursa de 10km, i després amb totes les parelles i fills feiem un magnífic dinar a tocar de la sorra d'Arenys. A les 5h30 del matí a Terrassa plou. Plou bastant, i no ho deixa de fer practicament fins que arribem a l'alçada de Mataró. Però arribem a Pineda, i sembla que la climatología ens respectará. Temperatura agradable i sense humitat, i tot el Team a punt per gaudir d'una cursa planera i ràpida que reuneix a més de 1200 corredors. La meva intenció, (anunciada dies abans als companys), era buscar uns 39:40 que suposen MMP. Doncs donen la sortida, i surto a tota llet. De fet massa ràpid, perque el 1er km el marco a 3:45 m/km. a roda de Rafa i de Raúl, que no és el meu ritme ni de lluny. Toca afluixar una mica i regular amb cap, i al km. 2 ja no puc seguir als companys. Van caient els km. i el pas per la meitat de la cursa el faig en 19:42. Perfecte, i ara es tracte de no superar els 20:00 al segon parcial per aconseguir l'objectiu. Vull arribar amb forces a l'últim km. Al voltant del 8 arribo a l'alçada de Rafa, que en un altre gest de generositat, a decidit deixar-se avançar per un servidor, i em deixa marxar uns metres per endevant. Tinc un nombrós grupet devant meu i probaré de tirar tot el que pugui fins al final. Faig els últims 1000 metres en 3:48 i després de fer la millor recta final de la meva vida, (avançant a prop d'una decena de corredors), entro a meta en 39:32 que suposen nova MMP. LLoc 149 de 1185 arribats. No detallaré les marques de tots els membres del Team, que ahir corriem 13, però tots van fer una bona cursa, i molts d'ells també van aconseguir fer noves MMP, (Roman, Paco, Dídac, Pere, Sònia). Felicitats a tots i totes. Quin equiparro, déu meu senyor!!!. Classificacions. Però resulta que els millors moments del dia, els viuriem més tard, durant un sensacional i multitudinari dinar a pocs metres del mar, i molt ben acompanyats de totes les parelles i canalla. Un èxit total en tots els sentits, i un dia per recordar sempre, gràcies a tots els amics i companys del Ahi Running Team.

7 comentaris:

  1. Això és el que té de bo el món de les curses populars: que ben muntades donen peu a organitzar sortides i dinars amb la resta de gent. Això i en el teu cas, haver fet la teva MMP. Noi, estàs fet un toro! Cames i cap ben aposentats.

    Felicitats a tu en persona i també a la resta de l'equip. Si us cal algú que porti l'equipatge ja m'avisareu!.

    Records.

    ResponElimina
  2. Felicitats per la nova MMP... Una cursa ben organitzada i una estratègia ben plantejada... Salutacions...!!

    ResponElimina
  3. Sí, si.."gesto de generosidad"... Ya te daré gesto de generosidad en la próxima. Me pasaste sin piedad y encima me cambias el ritmo en esa subidita...ya te pillaré, ya.... ;-) . Por lo demás: 39.32 es una pasada. Le has cojido muy bien la medida a esta distancia y sabes correr con mucha cabeza, Enhorabuena una vez más.

    ResponElimina
  4. Encara recordo el dia que em vas dir que no baixaries de 40'. Gràcies a tu de tot cor... es un luxe i un plaer formar part d'aquesta família.

    ResponElimina
  5. Un dia fantàstic, Ernest. A més, físicament estàs perfecte. Portes molt bé la fascitis... si arribo a saber que estaves tan a prop entrem junts, però és que tampoc no tenia ni idea de què faria jo mateix...

    Ja ho farem en alguna altra cursa

    ResponElimina
  6. Me despisto 4 dias y estais que os salis todos...esto no puede ser !!!
    Una abraçada !

    ResponElimina
  7. Enhorabona!! Ja veig que molts dels de l'equip estau acabant la temporada a tope.
    A seguir igual!!

    ResponElimina