dilluns, 20 de juny del 2011

Col.lecció d'estiu 2011

Arriba l'estiu. La calor comença a fer-se notar, i es moment d'esforços controlats, entrenaments més suaus, curses més curtes, i de deixar de banda objectius ambiciosos per més endavant. El calendari dona una petita treva al mes d'Agost, on no tenim la mateixa quantitat de curses de cert nivell o renom, però fins llavors, la veritat és que tenim un bon grapat d'opcions per competir, compartir, i gaudir, tot i les altes temperatures. En principi, i sempre obert a fer qualsevol canvi o rectificació sobre la marxa, les curses que tinc previstes per les setmanes que queden fins l'Agost son:

26/06 Cursa del Foc d'Olesa de Montserrat.
02/07 Cursa de Festa Major de Terrassa.
03/07 Cursa de Pallejà. (?)
03/07 La Maquinista. (?)
10/07 Cursa d'Andorra 10k.
24/07 Cursa de La Floresta - Sant Cugat.
30/07 Cursa de l'Espluga 15k. (?)
Els interrogants volen dir que encara no he decidit definitivament la meva participació. És més possible que em deixi caure per Pallejà que per La Maquinista, i a la de l'Espluga li tinc cert respecte per l'exigencia que suposa córrer 15k. per aquelles terres un 30 de Juliol. Al mes d'Agost faré un "reset", que necessito desde fa setmanes. I es que jo no he parat desde Maig 2010, i ni tan sols a l'Agost de l'any passat vaig deixar d'entrenar amb regularitat e intensitat. Bé, ara ja fa unes setmanes que he afluixat un pelet, però encara surto 3-4 dies per setmana, i a l'Agost crec que m'estaré uns quants dies sense córrer, que no em faran cap mal.

2 comentaris:

  1. Un mes de juliol ben atrafagat!! Jo li tinc ficat l'ull a la cursa de Torrelavit, de 10 km. però amb un perfil un pèl exigent. Però no en tinc cap més al cap, de moment, encara que suposo que alguna altra caurà. Tot i així, no crec que poguem coincidir en cap, mecachis la mar salada!!

    Que et vagi molt bé, gacis el que facis i això sí, a l'agost farem un reset que a tots ens convé.

    Salutacions ben cordials.

    ResponElimina
  2. Bona selecció, si senyor!! Vaja juliol que t'espera...

    Jo el reset el faré a juliol, així que et compadeixo, jeje!

    ResponElimina