dijous, 30 de juny del 2011

Aigua i foc

Aigua perque és el que vaig fer. Una Cursa del Foc a Olesa de Montserrat que no pasará a la meva particular historia ni molt menys, i en la que vaig notar que una setmana d'entrenaments dolents i un cos que demana a crits un reset son un cocktel infalible per no tenir el millor dia. I foc perque era el que semblava que caiguès del cel diumenge al matí a Olesa. Quina calda!!!. Com sempre he quedat una bona estona abans amb companys del Team. En aquesta ocasió Jon i Romana intentaran deixar el pabelló Ashi Running més alt que jo, (com passa sempre). Tot i que la sortida pateix un retard d'uns 10 minuts, surto amb ganes de fer-ho bé. El primer km de baixada és molt propici, i el marco a 3:45. És evident que aquest no és el meu ritme, però és que de seguida que comencem a tenir perfil mes planer ja veig que entre la calor, i especialment el meu fluix estat de forma, no treurem res de profit avui. El meu ritme va baixant km a km, i ja em marco com únic objectiu acabar senser i no perdre gaires posicions fins la meta. Al km5 marco 20:29, i la veritat és que avanço a alguns corredors fins al final que sembla que encara pateixen més que jo. Del km 8 o 8,5 i fins l'arribada, el perfil pica de veritat. Entro a meta fent un bon esprint i marcant 41:36. Lloc 104 de 421 arribats. El 25è de la categoria. Bé, sencillament no he pogut fer més. Jon ha entrat el 12è en 35:30, Romana que ha fet una cursa molt inteligent entra en 48:06 i la 7ª de categoria. Coincidim uns minuts amb la gent del equip rival-amic Baseamado, i també amb el guanyador de la cursa Sergio Enriquez, amb el que també coincidirem a la cursa d'Andorra del proper 10/07. Classificacions.

2 comentaris:

  1. Noi, si amb 41' tens aquest sabor agredolç, jo ja m'hauria d'haver retirat fa temps. Crec que en una de les meves primers curses vaig baixar dels 42' i quan vaig veure que no podia fer més, ja em vaig marcar temps més assequibles. és el que té començar a fer sub.40, que després el superem de poc i ja pensem que ha estat una mala cursa. Ainsss!!
    Això sí, pots pensar que la calor va fer de les seves (era un dia propici per estar-se a casa gaudint de l'aire condicionat) i que qui més qui menys, s'hi va deixar algun minut pel camí.
    Ara a descansar, fer el reset (jo també el faré aviat) i pensar en les merescudes vacances, que bé ens les estem guanyant a pols.
    Records.

    ResponElimina
  2. Ernest, com va la temporada? Ens veiem aviat :)

    ResponElimina