divendres, 27 d’agost del 2010

Col.lecció Tardor-Hivern 2010 (I)

Ja tinc bastant clar quines curses faré fins al mes de Desembre. Les primeres, encara d'estiu, son la Mitja Marató de Sabadell el proper 5 de Setembre, i el 22º Cross de L'Ametlla de Merola del 12/09. Una cursa que recomano a tothom, i a la que ja li dedicaré una entrada en uns dies. El 3 d'Octubre aniré fort a la 27ª Mitja de Sant Cugat, i el dia 10 del mateix mes faré una de les meves favorites: La Cursa de Fons a Sant Muç de Rubi. Una pujada a Sant Muç, dura, dura, dura, però que ja vaig fer l'any passat, i em va encantar, (i amb sortida a 100 metres de casa dels meus pares, jejeje). Després dubto si fer els 10km. del C.N. Sabadell, o repetir els 10km. urbans de Manresa, una cursa rapida que ja vaig fer al 2009, i amb un bon record. Els 10km. del Pont de Vilomara i Rocafort del 31/10 que es practicament segura, així com les "diferents" 5 Milles nocturnes de Cerdanyola del 13/11. A partir d'aqui, ja no ho tinc tant clar, i decidiré més endavant quines curses faig, (si es que corro alguna), just abans de la Mitja Marató de Mataró del 5/12, una cursa a la que li tinc moltes ganes...Ja aniré ampliant informació sobre totes aquestes curses a mesura que s'apropin les dates. Per cert,...i vosaltres, que fareu aquesta tardor?.

3 comentaris:

  1. TE esperar unos meses entretenidos, vaya, vaya...
    No te olvides de las carreras de fin de año, que hay un montón y son muy atractivas.

    ResponElimina
  2. A veure si em passo per la mitja de Sant Cugat, un bon test abans de la MCD! ;-)

    Un abraçada.

    PD. Ara després aniré a estrenar les Brooks.

    ResponElimina
  3. Rafa: Siempre que me respeten la salud y las lesiones estaré allí. Bueno, y si mi hijo no tiene nada que objetar, claro, jejeje
    Javi: Bienvenido!. Espero saludarte en Sant Cugat, y que esas flamantes Adrenaline GTS 10 te ayuden a alcanzar tus objetivos!.

    ResponElimina