diumenge, 13 de febrer del 2011

Sorrisi e lacrime

Avui es un día especial. Avui es pot dir que neix Ashi Running Team, (de manera encara no oficial, perque ens falta allò que identifica a un èquip "com Déu mana": l'equipació). Però parlaré primer de la cursa del dia. Hem quedat uns quants membres del nou team per fer la Mitja Marató de Gavà-Castelldefels. Jo amb l'objectiu de fer de llebre de l'amic Dídac, (a la foto de retrat de grup, de taronja). La resta amb diversos, i sempre ambiciosos, reptes.
Dídac volia baixar de 1h35', i jo córrer sense pressió. Bé, sense pressió per la meva marca, però amb la responsabilitat d'ajudar a un company. Ens hem ajuntat una bona estona abans de la sortida amb Jon, Romana, Ricardo, i Pere. Primeres bromes, "risas", i ànims. Tots confiats i amb ganes.
Parlem Dídac i jo d'anar a ritme de 4:25-4:28 per guanyar segons de coixí al principi per quan facin falta més tard. Dit i fet, i fem un primer parcial de 5 km. de 22:34, i un segon pas per catifa de 22:16. De moment bé, però si robem algun segundet més al crono, millor que millor. No podem i al tercer parcial de 5 km. només fem 22:48, i tindrem que apretar a partir d'ara si no volem que s'escapi el repte. No pot ser, i veig que Dídac no va fí. Els genolls li fan la punyeta, i començem a perdre segons ràpidament. Parcial del km. 15 al 20 de 23:44. Miro d'animar tot el que puc i sé, però quan el cos diu prou es molt difícil. (Ho sento, però tu Rafa si que ets una llebre com déu mana, jejeje). Ùltims 3 kms. de patiment pel Dídac, (on crec que només falta per avançar-nos la meva mare), però li posa "un parell", i acabem dignament entrant a l'estadi els dos junts, i arribant a meta amb un temps real de 1h37:20. A 4:37 m./km. LLoc 1032 i 1033 de 2614 arribats. Un altre dia será Dídac!. Esperem al costat de la meta a l'arribada de la resta de team, i comentem amb els ja arribats les primeres impresions. Jon ha marcat 1h15:29 i posició 25ª de la general, (a la foto de cursa,"robada" al company karpi de Strands, al centre devant). Ricardo 1h16:52, i 42º de la general, (a la mateixa foto, a la dreta de blau i negre). Brutals i estratosfèrics els dos. Pere, (a la foto de sota amb olleres i somriure de satisfacció), aconsegueix MMP per 2" i entra en 1h45:06. Es només la seva segona mitja. Felicitats Pere!. Romana ha tingut problemes..., problemes al genoll. Un genoll que ha dit prou a meitat de cursa, i que l'ha obligat a caminar una bona estona. El seu caracter, (quins ovaris té aquesta italiana!), li ha permès arribar a meta amb un temps, que és el de menys, de 1h56:05. Com diu ella, la seva pitjor cursa, (però segur que la que més la fará créixer com corredora). Ànims Ro!!!. Jo em quedo, a nivell personal, amb les fantàstiques sensacions que he tingut en tot moment. He gaudit d'una cursa més que mai, i físicament m'he trobat pletóric, (si, es veritat que sense forçar perque el ritme era molt asequible per mi, però conec el meu cos, i veig quan estic finet i quan no), i l'injecció de moral de cara a la marató es de primera. Però sobre tot, sobre tot, em quedo amb la il.lusió de veure a aquest petit grup d'amics corredors compartir les primeres pases i "batalletes" d'aquest modest team, i saber que aviat tots correrem amb la mateixa samarreta. També vull recordar als membres del team Elo, Xavi, Paco, Sònia, i Rafa, que no estaven de cos present, però que ens han fet companyia d'un altre manera. Gràcies a tots per ajudar a fer realitat un somni. Ashi Running esta aqui!. Propera parada: Marató de Barcelona. Classificacions.


5 comentaris:

  1. como siempre, GRACIAS por lo que has montado y que hace que cada quedada, sea por una carrera o sólo por hacer fotos y 4 risas, sea una fiesta.
    Por como ha sido el despertar y los primeros pasos esta mañana, sólo decirte que no te metas prisa para mi equpación. Me sale la rodilla por el exterior y casi no puedo andar: huele a ligamento.
    A pesar de lo que me ha pasado y lo que me queda, me lo he pasado bien con vosotros, y los mails post-carrera, para morirse de risas.
    Sois muy buena gente todos, y yo orgullosa de estar allí en el medio.
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. Això té molt bona pinta. Aquest Ashi team té nivell. I pel que veig, tu et trobes fantàstic. A veure amb quin repte ens sorprens per a la marató. Fas una mica de por tenint en compte que ets un corredor de fons fons... Et vaig buscar, però no vaig saber trobar-te. Fins i tot vaig anar a l'stand de Saucony, per si de cas... Bé, un altre dia serà. Salutacions!

    ResponElimina
  3. Ja veig que el nostre modest "Team" no podrà fer res comparat amb l'Ashi Running. Fareu por a les curses!! Fer de llebre té de bo l'ajuda que fas als altres però de vegades no acaba sortint bé. Ara, ja et vull tenir al meu costat si el teu col.lega, havent fet figa, fa 1:37h
    És que entre tu i el Raúl, veig que estic parlant amb dos cracks populars a qui no em veig capaç de fer ombra, ja, ja.
    Enhorabona i força per a la marató.

    ResponElimina
  4. Muchas felicidades a todos!! Y un abrazo muy fuerte para Romana que es toda una heroína (cuiidate y recupérte pronto!!). Y tú Ernest, vas muy bien, subidón de moral cara a BCN. Animo y no pares!!

    ResponElimina
  5. Gran día Ernest, grande.... esto promete...
    Esperemos recuperar pronto a nuestra CAMPEONA !!

    ResponElimina