divendres, 20 d’agost del 2010

Proper objectiu: Sabadell

Si no tinc cap contratemps, el diumenge 5 de setembre correré la V Mitja Marató de Sabadell. Si, es cert que a aquelles alçades de temporada ningú te el cos per esforços d'aquest nivell, però en el meu cas es diferent perque la lesió del mes d'abril em va deixar un parell de mesos amb una mínima activitat atlètica, i es pot dir que vaig "descansar" a l'Abril-Maig, per començar la temporada al Juny-Juliol. No he deixat d'entrenar durant tot l'estiu, i de fet estic practicament millor que mai. No la faré al màxim, perque el veritable objectiu de tardor es la Mitja de Sant Cugat. A l'octubre arribaré en bona forma, i a Sant Cugat intentaré apropar-me a la marca de Granollers 2010 (1h33:44). He dit apropar-me, perque l'intent més seriós de millorar-la serà, si tot va bé, al desembre a Mataró, que es més planera. Però ja arribará el moment de parlar d'això. La Mitja de Sabadell arriba d'hora, i per tant fará calor, molta calor. Diuen que el recorregut es més suau que anys anteriors, però tot i això crec que no es lloc per anar a fer marca. Pot ser un molt bon entrenament exigent de 21 km. Un test.

11 comentaris:

  1. Mucha suerte!! Yo estaré en Mataró, así que te veré bajar de la hora y media...jeje

    ResponElimina
  2. En Mataró me pongo a tu rueda Rafa, y hasta reventar, jejeje.
    Me encantará verte en Mataró, crack!!!.

    ResponElimina
  3. Carrerón para empezar despues de vacaciones !! yo iré de espectador porque el 4 corro (o ando,jejeje) la Burriac Atac. Haber si hay suerte y no os hace mucha calor ...

    ResponElimina
  4. Li tinc ganes a la Burriac Atac..., però aquell dissabte no puc per feina, i em vaig decidir per la mitja de Sabadell.
    Una abraçada Gerard!

    ResponElimina
  5. Hola Ernest, a aquesta Mitja li tinc posada l'ull però pe ser el primer cap de setmana de setembre i tot just en començar la temporada ... no sé. Potser m'acabaré decidint per una altra cursa més curta i deixaré per a més endavant aquesta distància. També dependrà del que vulgui fer la resta de col.legues.
    Records.

    ResponElimina
  6. Jo estic amb el Joan Carles, tot i que jo no he parat tècnicament parlant, però he baixat molt els ritmes. No tinc molt clar en quin nivell estic, però penso que és massa d'hora pel que he vist. Igual miro de fer alguna cursa més curta, però ha de ser ja i no trobo cap que m'acabi de fer al pes. Suposo que al final, faré la Mercè perquè a l'octubre marxo de vacances.

    Per cert, les Saucony Jazz 13, perfectes. Les altres, pobres, ja estan abandonades per anar al gimnàs només. Ja han fet el seu servei.

    Per cert, a veure si ens veiem a Mataró (que sóc d'allà jo) perquè cada any em passa alguna cosa i no l'he feta mai. No sé com seran les altres, però el recorregut no és 100% planer. Quan estigui, ja en parlem.

    ResponElimina
  7. Que si principis de temporada, que si la calor, etc..., si es que sou uns cagats!, jejeje.
    La veritat es que jo ja estic inscrit, però es una mica de "sonats" córrer una mitja un 5 de Setembre...
    Doncs vaig fer la Mitja de Mataró l'any passat, i si crec que es molt planera,(menys l'ùltim km, que te una pujadeta llarga molt xula). Crec sincerament que es de les més planeras del calendari.

    ResponElimina
  8. Hola Ernest! mucha suerte para la media de Sabadell! como ya sabes yo estrenaré temporada la semana siguiente en Poble Nou, sólo un 10K y ya tiemblo porque sigue haciendo demasiado calor. Tu empresa es de locos ;-) aunque supongo que no correrás sólo ! un saludo

    ResponElimina
  9. Hola Romana!.
    Encantado de tenerte por aqui!. Me hace mucha ilusión, de verdad!.
    No correré solo en Sabadell, porque somos muchos los "locos" que corremos aunque haga frio o calor, por el simple placer de correr y competir.
    Estaré muuuy pendiente de tus próximos objetivos!.

    ResponElimina
  10. Molta sort amb la mitja de Sabadell, Ernest. És un bon plantejament aquest d'anar a fer un 'test', perquè realment la calor condiciona i molt. A mi personalment m'agrada molt la de Granollers: la trobo ideal per fer marca. Suposo que és pels últims 4-5 km, que al ser baixada i veure la meta de lluny és un al·licient psicològicament.
    Salut i kilòmetres!
    Aureli

    ResponElimina
  11. Hola Aureli,
    Si, jo tinc marca a la de Granollers, i realment es espectacular, però planeras com Granollers no tenim tantes, i si son més dures i tenim clar que no farem marca no pasa res.
    La questió es gaudir sempre!.

    ResponElimina