dilluns, 2 d’agost del 2010

B10

Li confessaba Pablo Villalobos a Pol Guillén, el passat divendres devant de la porta 8 de l'Estadi Olímpic, que es trobaba bé, que tenia bones vibracions i molta confiança de cara a la marató de diumenge a les 10h. Suposo que tots deuen pensar i/o dir gairebé el mateix quan es troben devant d'una competició de primer nivell, no?. En qualsevol cas Pablo no ens va enganyar, i va completar una marató sensacional, de menys a més, i finalitzant en cinquena posició, just per devant de Rafa Iglesias, un altre que representa el millor relleu de Chema Martinez pels propers anys. Un relleu que de moment no es del tot efectiu, perque un cop més Chema ha estat el millor dels espanyols. Segon a la línia de meta, ha fet tota una demostració de talent, força, cap, i experiència. Nacho Caceres i Pepe Rios no han tingut el seu dia, i han optat per la retirada. La marató la vaig seguir per TV, però en canvi la final dels 1.500 m. de divendres si que la vaig poder gaudir en directe, (al costat d'uns familiars de l'atleta Marta Domiguez, per cert). Sempre es espectacular una final de 1.500, i amb espanyols de favorits encara més. Al final no va guanyar el més favorit de tots, però l'autoritat de la victoria d' Arturo Casado va ser total. Bronze per Manuel Olmedo, i 4º lloc, (medalla de xocolata), per l'incombustible Reyes Estévez. L'Estadi Olímpic LLuis Companys no es va omplir del tot. Crec que cap dia a arribat a omplirse completament. Pot ser no ens acaba d'enganxar això de veure una bona colla de "sonats" corrents al voltant d'una pista de tartan. I no, segurament no tenim la cultura i gran tradició atlètica d'altres paisos, però em va cridar l'atenció el percentatge de públic estranger que poblaven la grada. Jo diria que majoria. Gran ambient, si, però va faltar allò "d'omplir fins a la bandera". No tenim uns campionats d'Europa cada any!. Ah, i disculpeu la baixa qualitat de les fotos. Estan fetes amb mòbil.

3 comentaris:

  1. Hola Ernest:
    Has tingur la sort de gaudir en directe del Campionat. ¡enhorabona!

    ResponElimina
  2. Hola Ernest..!! Només es per dir-te que miris el teu mail... Tens un parell de mails del BRT... Estic esperant que els obris.. Ja veig que vas gaudir d'allò mes a l'Estadi Olímpic...!! Gràcies i fins aviat...!!

    ResponElimina
  3. Hola Ernest, yo he estado dos semanas de voluntaria, en las acreditaciones a los atletas (turno de mañana así que una vez empezado el campeonato, cada tarde me iba a Montjüic). Concuerdo contigo, el atletismo aquí en España así cómo en Italia, no llena los estadios pero por lo menos he visto muchos chavales jovenes y esto hace bien esperar! En los paises del resto de Europa, sobretodo en el norte, se llega al punto que las vacaciones se han hecho en Barcelona porque había atletismo de alto nivel para disfrutar ... en 2 años espero estar seleccionada para ser voluntaria en Helsinki (donde estuve ya colaborando en los mundiales de 2005).
    Nosotros, a lo nuestro, entrenando, compitiendo y siguiendo el atletismo con pasión !
    un saludo !

    ResponElimina