diumenge, 2 de maig del 2010

Tornar a començar, tornar a lluitar, tornar a vençer (?)

Un tractament a base de Ibuprofeno els primers 5 dies, i Sulfato de Glucosamina durant almenys 3 mesos, es la recomanació del traumatòleg per intentar recuperar el meu erosionat cartílag del genoll. Puc córrer, però no si em fa mal. No forçar mai, i si noto que s'apropa el dolor, parar. Això vol dir que no estic correns més de 20-30 minuts. Només 3 breus sesions d'entrenament en els últims 15 dies de 4-4,2 i 5,2 km. Evidenment he perdut la bona forma que vaig guanyar durant l'any d'entrenaments, però em toca començar practicament de 0, i encara que es molt frustrant, no puc fer res més. Paciència i mirar de fer algo de bici i piscina mentres recupero el maleït cartílag. Curiosament he perdut pes, i crec que es per l'angoixa i per la mala llet que estic treient!!!, jajaja.

6 comentaris:

  1. Doncs pel que dius sembla que la teva lesió és més greu del que semblava. Sap greu que després d'haver assolit un bon nivell de forma, ara ho hagis de deixar temporalmentper aquest contratemps. Però suposo que són d'aquelles lesions que només es recuperen bé amb temps i, sobretot, paciència.

    Pren-t'ho amb calma i ànims.

    Rècords.

    ResponElimina
  2. Ànims i molta calma. És qüestió de temps. Si vols ser optimista (jo sempre ho sóc), estem al final de la temporada i podràs segurament preparar la que ve amb totes les energies.

    Que vagi bé!

    ResponElimina
  3. Pareix ser una lesió greu ¡ánim i endavant!

    Salutacions
    Un valencià que viu al exili de Cartagena.
    Ramón

    ResponElimina
  4. Moltíssims ànims campió!!! Potser pots pensar temporalment en passar-te a les dues rodes!

    ResponElimina
  5. Muchos ánimos!!!!Tu puedes con eso y mucho más!!!

    ResponElimina
  6. Animo Ernest! Recupérata con cabeza, que lo importante es volver a darle caña. (esto es facil decirlo, lo sé, pero es así, nos guste o no, hay que recuperarse con calma y tranquilidad y hacer bien las cosas, que de lo que se trata es de poder correr y disfrutar durante muchísimos años...)

    ResponElimina