dijous, 13 de maig del 2010

Running in the rain

Avui m'ho he passat de conya correns sota la pluja. No se si estareu tots d'acord en que córrer amb pluja es un plaer, però estic segur que per molts de vosaltres si. I si es a l'estiu molt millor. Tot i que encara no estem a l'estiu, ja no fa gaire fred, i avui he gaudit d'un curt però divertidíssim entrenament. Només trepitjar el carrer ja ha començat a gotejar..., miau, he pensat. Doncs als pocs minuts...patapaaam!!!, quina quantitat d'aigua en 1 minut!, jajaja. Doncs jo amb un somriure d'orella a orella i correns a tota llet. No he fet ni 5 kms., (no estic per córrer gaire més per culpa del cartílag del genoll), però a ritme de 4'53" m./km., i sobre tot divertits com mai. Lògicament he arribat mullat fins als ossos, però...i que?. Per cert, demà dia 14 es el meu aniversari!!!. Si, 42 "tacos" i disfrutant com un nen del "running in the rain"...

6 comentaris:

  1. Córrer sota la pluja, efectivament, es una de les grans sensacions que podem experimentar aquells que som corredors... Es una mena de teràpia que ens fa sentir d'una manera molt especial... La pluja es vida...!!

    ResponElimina
  2. Felicitats pels 42.Qui els agafés!! Jo ja vaig pel camí dels 45. Ahir vam voler sortir a córrer amb el col.lega però tot just començar va començar a ploure. I ho vam deixar estar perquè vam creure que no venia d'un dia.

    A celebrar-ho amb la parella i gaudeix-los.

    ResponElimina
  3. FELICIDADES JOVENCITO!!!! Quien pillara ahora los 42..jajaja..
    Qué pases un feliz día!

    ResponElimina
  4. Moltíssimes felicitats!!! i el Pol quan ve????

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats
    Juanjo CNT

    ResponElimina