dilluns, 11 de febrer del 2013

Mitja de Granollers. Refredat

Aquesta crònica arriba tard i seré breu. Nomes 7 dies després de la Mitja de Terrassa  volia probar-me a fons a la Mitja de Granollers. El problema es que Dimarts vaig agafar un important refredat, amb pèrdua de veu inclosa, que em deixava seriament "tocat". En qualsevol cas vaig decidir córrer i competir, en contra de tota lògica, i veure que podia donar en aquestes condicions. Gran ambient com sempre a la que segurament i amb justícia esta considerada la millor mitja de Catalunya, almenys en numero d'inscripcions, nivell atlètic dels participants, organitzacio, etc...
Surto amb ganes, però de seguida veig que amb tants mocs i sense poder respirar correctament serà difícil fer-ho be. No puc. De cames em trobo suficientment fresc, però no agafo aire al respirar, i així es impossible. Be, nomes queda fer un bon paper i si puc consolidar el sub 1h25' de la setmana passada serà tot un èxit. Fins La Garriga es lleugera pujada, però després de girar i encarar la tornada cap a Granollers, (km10,5 aprox.), es pot córrer molt i es terreny propici per recuperar els "segons perduts" a la pujada. Certament recupero segons i faig una bona "baixada", però això no dona mes que per entrar a meta en 1h24:55, que esta lluny de l'objectiu que tenia per aquesta cursa nomes uns dies abans, però que em deixa satisfet si analitzem les circunstancies. Ara es tracte de fer net, de recuperar la salut rapidament, i de poder arribar a la Mitja de Barcelona en millors condicions. Grans resultats de la resta de companys del Team a Granollers. Classificacions.

2 comentaris:

 1. Ernest,
  Si amb moquera que fa difícil respirar durant 21 km. has fet un sub 1:25' "chapeau". A mi, ni que em posin una bombona d'oxigen a l'esquena i bosses de sang enriquida injectables, ni se'm passaria pel cap fer aquest temps.
  Enhorabona. Hi hauran altres curses on aconseguir aquest objectiu. Pensa que si no m'equivo0co, t'has quedat a pocs segons de millorar la teva millor marca en aquesta distància.
  Salutacions ben cordials.
  JC (Marathon man)

  ResponElimina
 2. A Barcelona, si no passa res estrany, baixaràs sí o sí, i baixaràs molt. A més, els segons de més que van comptar en la classificació t'haurien d'haver permès baixar ni que fossin dos segons la marca de Terrassa...una setmana abans! Té molt mèrit córrer en aquestes circumstàncies, enhorabona.

  ResponElimina