dimarts, 1 de maig del 2012

Regal sorpresa a Esplugues

El running té aquestes coses. Pots preparar a consciència una cursa i que després no surti bé, (per exemple la marató BCN d'aquest any), o anar a córrer un matí de Diumenge una cursa que no conèixes, i que no has preparat en absolut, i fer MMP. No és habitual, però pot passar, i està bé que sigui així. Que no tot sigui tant previsible, i que el running no sigui matemátiques. El Diumenge 29 em vaig plantar a la línia de sortida de la Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues, acompanyat per la Marta del Team, i amb ganes de anar agafant algo de "xispa", perduda desde fa setmanes per "culpa" de la marató, i del problema al genoll esquerra del que m'estic recuperant. Marta em confirma que son 2 voltes a un cirtcuit de 5km. i que no es gaire planera, però tampoc això és important. Tot i que porto dies amb bones sensacions, no busco cap marca. Tret de sortida, i per sorpresa meva em trobo ben posicionat, i això sempre anima. Veig que després del primer km no tinc a més de 25 corredors devant meu, llavors interpreto ràpidament que el nivell de la cursa no és gaire alt. Bé, doncs jo segueixo a la meva, i com fins el km 3 el perfil es favorable marco parcials de 3:35 m/km als que no estic molt acostumat. Però aquí ja trobem un parell de pujades importants que m'obliguen a reduir la marxa. No perdo posicions, i les sensacions son molt bones. així paso pel km5 en 19:14 que suposa ritme per MMP, i com encara em noto fort, decideixo donar-ho tot i intentar aprofitar la situació. Ens tornem a trobar la pujada "matadora" al km 8, que em deixa tocat, però em marco com objectiu avançar a un corredor que tinc devant meu a uns 20 metres, i això m'ajuda a no deixar-me anar i a seguir a tope fins el final. Entro a meta en 38:13 i al lloc 22 de 457 arribats. 9è de la meva categoria. Segon parcial de 18:59. Tinc la sensació de que a la cursa li falten alguns metres, però en qualsevol cas, no tants com per que la meva nova MMP per 44" no sigui un gran resultat. I més si es sobre un perfil de puja-baixa com aquest. Molt content. I més encara quan veig arribar a Marta 2ª de la general de noies, (llastima que tingui que parar un parell de vegades a cada cursa per estirar per culpa d'un problema al genoll), i 1ª de categoria amb 44:08. Molt bona cursa pels dos. Ara toca una de muntanya el proper cap de setmana. Rubí està molt a prop. Classificacions.

3 comentaris:

  1. Poc després de saber el temps que havies fet no em va semblar que ho destaquessis, que era MMP, per això no vaig dir res, però m'ho semblava. Enhorabona perquè és una marca de molt mèrit, sigui o no sigui exacte el quilometratge.

    ResponElimina
  2. Enhorabona Ernest, per la millor marca en la cursa de 10.000 metres.

    ResponElimina
  3. Muchas felicidades, menudo tiempazo! a veces, como dices, las cosas llegan cuando menos se esperan. A seguir devorando y disfrutando kms. Felicidades también para Marta

    ResponElimina