dimarts, 3 de gener de 2012

Per Nassos!

Per acabar el 2011, res millor que fer una Sant Silvestre el mateix dia 31. La triada aquest any ha estat la Cursa dels Nassos de BCN. La veritat és que de les curses grans de Barcelona, em quedo amb aquesta a nivell organitzatiu, (pot ser a la par amb Bombers), i tot i que ja a arribat al seu límit natural de 10,000 inscrits i no pot creixer més, continua sent segurament la cursa més ràpida i planera de la ciutat. Arribo fortet a aquest final d'any, i penso en fer una bona cursa i si pot ser rebaixar la meva MMP de la distància, (fins ara de 39:32). Com sempre, tenim punt de reunió amb el nombrós grup de membres del Team Ashi que també corren, i després del corresponent escalfament, ens dirigim al calaix corresponent en cada cas. Jo surto del nº2 de color verd, juntament amb Paco i Raúl, tot i que ells tenen ritmes molt superiors al meu, i els veuré els primers 100 m., perque després res de res. Tret de sortida, i apreto fortet. Tot i la gentada, no tinc gaires problemes en trobar l'espai suficient per anar a bon ritme. Primer km. a 3:42. Una mica fort, però a partir d'aqui intentaré aguantar el máxim de kms entre 3:50 i 3:55. I així ho faig. El pas pel km. 5 el faig en 19:24. En principi suficient per millorar marca si no pateixo una petada important a la segona meitat, però molt justet si el que vull es baixar de 39:00. Bé, tocará patir una miqueta. Aguanto com puc, (sempre per sota de 4:00 m/km), els kms. més durs, (segurament el 7 i el 8), i arribo a l'últim km. amb les forces justes per intentar fer aquest km. per sota de 3:50 si vull fer el sub 39'. Apreto, apreto, i apreto, sobre un tram de Diagonal que no acaba mai, fins que finalment girem al carrer Selva de Mar, per entrar a meta amb uns definitius 38:57 i nova MMP. Posició 503 de més de 8000 arribats. Molt content per mi i per la resta de companys, que han fet marques espectaculars. La majoria d'ells i elles MMP. Ara, "a otra cosa, mariposa", i a preparar la Marató de BCN!. Classificacions.

3 comentaris:

 1. Ja li vaig dir al Raúl que tots dos esteu finets d'allò més. Us tinc una sana enveja però ja fa temps que vaig deixar al racó dels somnis no complerts aquests temps que feu. Si no entreno gaire no puc demanar-més a mi mateix. Per a mi, ja esteu en una altra galàxia però sempre va bé tenir bones referències com les vostres. És com l'astrònom que mira els estels i sap que no hi anirà mai.
  Res, que bon any i a entrenar fort de cara a la Marató. Potser hi tornaré com l'any passat per fer de llebre d'una col.lega, però dependrà de com estigui perquè és que ja fins i tot, les mitges, no se'm donen gaire bé. He d'entrenar més.
  JC

  ResponElimina
 2. No m'enrecordava que l'anterior marca era de 39:32. Punyetero, has baixat 35". Estàs molt fort i has d'aprofitar-ho, ja sigui de cara a la marató o a d'altres reptes a curt/mmig termini. Aprofita-ho perquè aquest puntet s'ha de disfrutar i encara tens marge de millora.
  Si vas bé d'entrenaments auguro millores a Sant Antoni i en alguna de les mitges, seguríssim.

  ResponElimina
 3. Enhorabona!!
  Tocarà preparar la Marató, però com diu el Raúl, en la preparació pots aprofitar alguna mitja per batre marca segur! Que a més després de la Cursa de Sant Antoni hi ha una mitja pràcticament cada cap de setmana...

  ResponElimina