dilluns, 13 de juny del 2011

Quan menys és més

Aquesta setmana encara m'he relaxat una mica més a nivell d'entrenaments. Sobre tot de quilometratge, i no tant en intensitat. Ara, com la feina està feta desde fa temps, és bon moment per "experimentar". Puc fer una bona cursa el diumenge, al meu millor nivell, després de fer només 3 dies d'entrenament setmanals, (la setmana de la cursa), i un total de 22,5 km?. La resposta és si. La Cursa d'Abrera és dura, amb un puja i baixa que no arribes a compensar, i que posen a proba les teves cames i pulmons a l'hora d'aguantar aquests constants canvis de ritme i desnivell. 2 voltes a un circuit de 5000m., per completar els 10k. A la línia de sortida 5 membres del Team Ashi: Romana, Sònia, Paco, Jon, i un servidor. Possibilitats reals per part de tots ells d'estar a prop dels primers a les seves categories. Més de 400 corredors esperant el tret de sortida, (entre ells uns quants de molt nivell), i temperatura que puja perillosament. Primer km ràpid, aprofitant que és de baixada. Surt a 3:31!!!. A frenar toca, que si no, no arribo al km 5!. A les pujades acostumo a aguantar amb molta dignitat, i fins i tot, normalment guanyo posicions, i és a les baixades on les cames d'alguns corredors sembla que van millor que les meves. Paso pel 5k en 20:29 i posició 68. Ara tracto de mantenir el ritme, i poc a poc i amb paciencia avançar corredors. Fa calor i humitat, i ja veig que no podré doblar amb el mateix o millor temps a la segona volta, però continuo avançant gent, i això vol dir que molts no han regulat com cal. Entro a recta de meta sense esprintar a tope, bàsicament per falta d'objectius per devant i amenaces darrere. Temps final de 41:13, i lloc 55º de 402 arribats. La resta del Team, com sempre a gran nivell: Jon 10è de la general, Paco 25è, i 4art de la seva categoria, i Sònia i Romana, 14ª i 15ª entre les dones respectivament, entrant practicament al mateix segon, i totes dues 6ª a les seves respectives categories. Quin nivell!. Molt bona cursa. Petita, però molt ben organitzada. Té molt mèrit que per només 6€, tinguis en tot moment la sensació de que no falta de res. Avituallaments correctes, fruita i beguda a l'arribada, bossa del corredor amb un buf i una tovallola, que son d'agrair, (entre tanta samarreta que després no fas servir), i curses per petits amb inscripcions gratuites. D'aquelles ocasions que penses que pot ser no és tan dificil fer-ho bé a l'hora d'organitzar curses. Felicitats!!!. Classificacions.

3 comentaris:

  1. Enhorabona Ernest pel temps -en un circuit que no és el més propici- i per la posició final -no se m'acudiria mai a mi quedar el 55è de més de corredors. I com dius, també enhorabona a l'organització de la cursa que si ha estat tan ben muntada i només per 6 euros, val la pena tenir-la en compte per a properes edicions (i a mñes, no m'agafa gaire lluny de casa).

    Felicitats i seguim en contacte.

    ResponElimina
  2. Fenomeno ! fenomenal !! cuidat.

    ResponElimina
  3. bien Ernest. La marca final es muy buena, ¿no? teniendo en cuenta el perfil y los mini entrenos semanales es para estar contento. El resto del equipo fantástico como siempre. Enhorabuena y a por la próxima!!

    ResponElimina