diumenge, 9 de gener del 2011

Diumenge 16: Tots a Terrassa!.

El proper diumenge dia 16, tenim una cita a Terrassa. La Mitja Marató Ciutat de Terrassa es una de les millors mitges maratons de Catalunya, i no em cega el fet de que sigui la de casa, perque la RFEA la considera la 23ª millor mitja d'espanya. Classificació RFEA.
Aquest any es:
-Campionat de Catalunya absolut i de veterans.
-Puntuable pel 5è Challenge de mitges maratons de la Diputació de Barcelona
-Cursa puntuable pel 2n Challenge de mitges 21k
-Cursa puntuable pel circuit de curses activa't de Terrassa
-Cursa amb puntuació triple per la lliga Internet Championchip
El fet que sigui Campionat de Catalunya atraurà de ben segur a la majoria de cracks de la distància. No faltaran Marc Roig, Roger Roca, i companya.
La cursa no es per qui busca marca, i el seu perfil es un pel exigent, sense arribar a ser exageradament dur. De fet al 2009 va ser la mitja de tot Espanya a la que més corredors van baixar de 1h10', (14 en total), i això demostra, primer que el nivell dels participants es molt alt, i segon que es pot córrer.
El recorregut el conec pam a pam, perque molts diumenges faig una gran part del mateix, o el faig senser. Trams més curts els trepitjo 2 o 3 cops per setmana. Arribo fort, però no he decidit encara que fer. Si sortir a fer un entrenament exigent, fer de llebre d'algun amic, o a tope a millorar la marca de l'any passat i a veure que surt. Serem més de 2000 corredors a la línia de sortida. La festa està garantida. Web cursa.

5 comentaris:

  1. Ernest, pensa que amb la meva presència enguany serem un corredor més que baixi de l'1h:10' Ja, ja. No et diré que em facis de llebre perquè te'n faria endarrerir molt, encara que no vagis per marca.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Si mi planificación hubiera sido otra ahí estaría. Mucha suerte y ánimo a por todas!! tú ponte detrás de los buenos y vé tras ellos como un loco!

    ResponElimina
  3. Ja crec que es de les millors de la RFEA. Espere anar alguna vegada.
    Salutaciones i sort en la mitja marató.

    ResponElimina
  4. Vinga Ernest... si t'animes anem a buscar el sub 1h 10'. Jo et faig de llebre... jajajajaja. Ens veiem diumenge.

    ResponElimina
  5. A ver 1h 10' seguro que lo hacemos, la duda es cuanto más. Espero que en tu caso le sumes menos de 20' al 1h 10'. En mi opinión, no creo que sea mucho más dura que Gavà o Mataró, es simplemente diferente y con el privilegio de correr unos km. con La Mola de fondo ( bueno en caso de levantar la cabeza del suelo).
    A propósito, chapeau!! por los enlaces que has puesto en la crónica.
    Fins diumenge.

    ResponElimina