diumenge, 16 de gener del 2011

La Mitja de casa surt rodona.

Carregats de bones intencions, però conscients de la dificultat del perfil, hem afrontat aquest matí la Mitja Marató Ciutat de Terrassa. Molts amics i coneguts a la línia de sortida, i un bon grapat dels millors cracks, aprofitant que també era el Campionat de Catalunya absolut i de veterans. A la foto veieu a Romana i Jon, una parella de cracks que els seguidors del meu bloc ja coneixeu, i que també preparen la marató de Barcelona d'aquest any. Jo he sortit amb el company del natació Dídac Guarino, que volia apropar-se a la seva MMP de 1h35', i he deixat que marxés com una fletxa per devant nostre l'amic Paco Moreno que volia baixar de 1h30'. Bones sensacions desde l'inici, i tot i que crec que el 1er km. es molt estret pel volum de gent que corre aquesta cursa, no he trigat gaire en agafar un bon ritme "creuer". Abans del km. 5 veig que deixo enrere a Dídac. A partir d'ara correré sol, sense llebres, ni relleus, ni res. Parcial de 20:43 al km. 5. Ja arribaran les parts més dures, ja arribará el patiment penso. Però la veritat es que començo a pujar la temuda Av. Vallès, (pujada lleu, però de més de 2 kms. que pot deixar tocat al més pintat), i veig que puc portar un ritme més que correcte durant tota la pujada. Genial. Segon parcial en 21:08, i perdent molt menys de lo que temia. Ara tenim una part planera, però amb un "repecho" a la carretera de Matadepera, i alguna zona que permet córrer per sota de 4:00 m./km., cirscunstancia que he aprofitat per marcar el millor parcial de 5km. amb 20:12. Ara queda baixar a "tota llet" per Av. Angel Sallent, però sobre tot pujar gran part de la Rambla fins a 22 de Juliol, i aquí si es possible que vingui el gran baixón físic...Miro el Garmin, veig amb certa incredulitat que vaig a ritme per baixar clarament de 1h30', i apreto les dents per donar-ho tot fins a meta. Parcial dels kms. 15-20 de 21:07, i últim km. en 3:55 per arribar a meta amb una més que satisfactoria marca de 1h28'31" a ritme de 4:12 m./km. Nova MMP, i millora de 8 minuts respecte a la mateixa mitja de l'any passat. Lloc 337 de 2148 arribats. Molt content per mi, i molt content pels resultats de la majoria d'amics i coneguts. Romana a millorat la seva MMP amb 1h40'30" i lloc 8è de la seva categoria. Jon Koldo 1h17'36" a 2" de la seva MMP. Dídac també MMP amb 1h35'06". Paco Moreno ha marcat uns impresionants 1h25'57", el seu germá Juanmi ni més ni menys que 1h15'46"!!!. Paco Gomez 1h25'18", "tremendo" com sempre. Pep de Celula Running que feia tirada llarga i series, tot en una, uns molt bons 1h25'28". Molt nivell com veieu. Mooolt!!!. Ha guanyat Nacho Caceres amb la millor marca de la proba 1h03'55", per devant de Rafa Iglesias i del local Jaume Leiva, com veieu a la foto del podi. Classificacions.

14 comentaris:

  1. Ernest, todos hemos estado " tremendos" en esta carrera y lo importante es que hemos pasado un buen día y hemos acabado muy satisfechos.
    Felicitats!!!

    ResponElimina
  2. HA sido una carrera fantástica, sinceramente me he dado todo un gustazo en tu ciudad. Enhorabuena por la marca. Gracias por todo.

    ResponElimina
  3. Felicidades Ernest!. Sin palabras. Diciembre 1.29, Enero:1.28, Febrero ¿1.2..?. Me alegro mucho por tí. Un saludo.

    ResponElimina
  4. Con esas nuevas Asics, vuelas, felicidades!!!

    ResponElimina
  5. Felicitats campió. Com sempre he sortit com una moto, jajajajaja. És el meu estil, si peto, això que tinc guanyat. Quan ens hem creuat a l'Av Béjar t'he vist que anaves molt bé.Estic molt content per les marques que hem aconseguit tots plegats. Ha tornat a estar un plaer coincidir amb tu en una cursa. Ens veiem a la propera... BCN??? Granollers??? Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Eiiiiiii Ernest, millor marca no?........t'has sortit nen!!!.

    ResponElimina
  7. sigo sin creermelo, Ernest ! madre mía, si pienso en el recorrido me desmayo, y a pesar de esto me he sacado la MP ! a ver ...a cualquier costaría creerselo !!! gracias por hablarnos de esta media hace meses, por compartir el día con nosotros y por la rica comida post-carrera ! hay que repetir días como esto!!! un abrazo a Natalia y Policcio!!!

    ResponElimina
  8. La meva més sincera enhorabona. Ja t'ho deia jo que baixaries de l'1:30h. Córrer a casa deu donar un plus! Ara entens perquè no hi vaig anar doncs m'haguessis deixat en ridícul!!!

    Quan he vist la foto del pòdium el primer que he pensat ha estat: ondia, l'Ernest ha fet un pòdiu!!

    Felicitats i seguim en contacte.

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots pels ànims i les felicitacions!!!.
    Molt content per tot plegat. Era la mitja de la meva ciutat, vaig estar envoltat d'amics i coneguts, va fer un dia espectacular per córrer, bones sensacions en tot moment.... No puc demanar més.
    La preparació de la marató continua...

    ResponElimina
  10. Im...pressionant!

    Estàs que et surts, eh! Com diuen per aquí als comentaris, jo crec que continuaràs baixant. Si la teva preparació va encaminada a la marató, a la mitja de Granollers millores encara més...

    Jo continua acumulant km per veure en quin nivell estic...ja t'ho diré!

    Salutacions!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats per la MMP, i a mes a mes , a casa.

    Salutacions, Ernest

    ResponElimina
  12. Enhorabona Erenest !! m´alegro molt! que bo!! despres de Mataro....pam !!! que rapid! que rapid!
    Ens veiem!
    ;D

    ResponElimina
  13. Mamma mia!! a toda leche!! ya tengo ganas de volver a volar juntos!! un saludo amigo!!

    ResponElimina
  14. felicidades ernest,me habia despistado de pasar por aqui ,vaya tiempazo joder ya no voy a poder seguirte ...un tiempazo
    un abrazo

    ResponElimina