diumenge, 12 de desembre del 2010

Marató Barcelona 2011: Inscrit!

Avui he passat per caixa, i ja estic inscrit a la Marató de Barcelona 2011. El dia 19 acaba el primer plaç d'inscripcions a 50€. A partir del 20, i fins al 30 de gener ja son 60€, i del 31 de gener al 20 de febrer 70€ que piquen bastant. Mentalment ja ho estava d'inscrit, i de fet desde el passat dimecres que ja entreno de cara al 6 de març, però ara ja estic dins de manera oficial. Com va quedar demostrat l'any passat es una marató ràpida i es pot córrer bastant, i això sumat a la resta d'atractius ajudará, amb tota seguretat, a que el total d'inscrits torni a ser un rècord històric. A dia d'avui ja som més de 6700. Pel camí correré alguna sant silvestre l'ultima setmana de l'any, (Sant Cugat, Nassos, o El Masnou), la Mitja de Terrassa el 16/01, possiblement la cursa de Sant Antoni del 23/01, i la Mitja de Granollers el 06/02.

8 comentaris:

  1. Muy bien, seremos muchos el 6 de marzo. Animo con los entrenos y nada de conformismo, eh! (aún me relamo de las gambas..ummmmm ;-) )

    ResponElimina
  2. Crec que aquest cop no faré la marató de BCN. A diferència del que dius tu, encara no m'hi he inscrit però és que mentalment no ho estic i no ho he estat darrerament. La del 2010 va ser una cursa enriquidora per l'experiència que va ser, i vaig satisfer un repte que suposo tot popular es planteja alguna vegada. Però crec també que he de ser coherent amb mi mateix i pensar que aquesta distància no és la meva, doncs després crec que que surt més car el suc que la sardina.
    De totes formes no descarto anar-hi a fer de llebre o acompanyant d'algun dels col.legues que potser sí s'apuntaran.
    Ja ho anirem veient. Estic convençut que amb la teva mentalitat -això és fonamental- faràs una molt bona cursa i qui sap si un sub 3:15h posem pel cas.
    Salutaccions.

    ResponElimina
  3. Crec que en l'horitzó de tot corredor la marató no deixa de ser aquella llum, l'estrella que has de seguir i que, vulguis o no, et motiva de forma especial. Córrer curses "menors" enriqueix, motiva i omple, però la marató trespassa les fronteres de l'esforç i això és nota.
    No sé si és la meva cursa o no (crec que no sóc un corredor amb tant fons), però mentalment també hi estic inscrit i no crec que trigui a fer-ho oficial. Pel camí també hi ha Sant Silvestres i alguna mitja motivadora

    Seguim en contacte.

    ResponElimina
  4. Otro loco mas! perfecto! lo pasaremos pipa.
    A entrenar!
    ;D

    ResponElimina
  5. Allí nos veremos Ernest y volveremos a volar!!!
    Un saludo!!

    ResponElimina
  6. Vingaaa Ernest! Jo aquest any no la faré que estic preparant l'IRONMAN però et dessitjo la millor carrera :)

    ResponElimina
  7. asi me gusta valiente....y a por ella.
    un abrazo

    ResponElimina
  8. Molt bé...!! i a més estalviant diners..!! (je, je...)
    A veure si jo també puc estar en condicions físiques i puc inscriurem... Encara que esperaré a l'ultim moment, per si d'acàs... Bons entrenaments...!!

    ResponElimina