dilluns, 8 de novembre del 2010

A bon ritme

CONCLUSIONS - RECOMMENDATIONS
No se detectan alteraciones de la función cardio-respiratoria. Potencia aeróbica máxima y resistencia aeróbica correspondiente a varones practicantes recreacionales de atletismo de fondo.
Respecto a la última valoración funcional se detecta una mejora significativa de la velocidad máxima de carrera, captación pico de oxigeno, resistencia aeróbica, y eficiencia cardio-ventilatoria.
Aquestes son part de les conclusions resultat de la proba d'esforç a la que em vaig sotmetre fa un parell de setmanes a la Unitat de Medicina de l'Esport que dirigeix el Dr. Eduardo Garrido al H.G. de Catalunya. Possiblement tinc el cor un pel més petit, i això fa que treballi amb més pulsacions que la majoria, sense que això sigui cap problema. Arribo a 194 ppm., i el meu cor i cos poden treballar de manera eficient a més de 170 ppm, durant una bona estona, i sense que el lactato em surti per les orelles. El meu VO2 max. es de 63,9 amb un augment significatiu respecte a l'any passat. Evidentment lluny d'un atleta d'elit, però millor que mai. Pujant poc a poc. Estic millor que fa 1 any a tots els valors mesurables, però això no servirá de res si no entreno dur i amb constancia.
Vaig a preparar la roba d'entrenament, que demá surto a les 06h30 a córrer.

7 comentaris:

  1. Esta clar que sense entrenaments no tenim millora!!

    A tope Ernest!!!

    ResponElimina
  2. I on et fan aquesta prova d'esforç? Pots recomanar algun lloc?

    Gràcies

    ResponElimina
  3. Sempre és una bona notícia saber que el nostre cos i cor estan en condicions per continuar fent el que ens agrada i més encara que estem millorant. No estaria mal que ens diguessis on t'has fet la prova? Penso que ja va sent hora de fer-me una...
    Vens a la Jean Bouin???

    ResponElimina
  4. Esto demuestra que estás trabajando correctamente y a un ritmo adecuado. No quieras correr mucho para poder correr más ( esto podría ser un proverbio chino!!!).
    Sigue así campeón y a ver si nos vemos en alguna carrera.

    ResponElimina
  5. Sempre es bó fer-se una prova d'esforç
    Salutacions

    ResponElimina
  6. Dexeus o Teknon, per exemple, son llocs de reconegut prestigi per fer una proba d'esforç. Jo la faig a l'Hospital General de Catalunya perque conec molta gent, (la meva dona hi treballa), i em tracten molt bé. El Dr. Eduardo Garrido examina a molts esportistes de nivell, (sobre tot d'esports de muntanya i neu), però ja us dic que en molts llocs podeu fer una bona proba d'esforç.Preus entre 140-190€.

    ResponElimina
  7. Estás en plena forma! felicidades! pronto yo también me tendré que hacer una prueba de estas... Te confirmo mi asistencia a Barcelona, allí nos veremos, qué ganas y qué nervios!

    ResponElimina