dimarts, 26 d’octubre del 2010

Felicitats a tots!!!.

Ahir no tocaba córrer. Ahir tocaba ser espectador dels èxits dels altres. Dels èxits dels amics. Vaig compartir amb uns quants d'aquests amics les diferents curses que formen part de la Marató del Mediterrani. Anem per feina!.
Vicente, (a la foto de taronja), esta preparant la marató de Nova York, si, ni més ni menys que la marató més desitjada per molts de nosaltres, i ahir va fer, com a part d'aquesta preparació, la mitja marató. Quina enveja pensar que d'aqui a unes setmanes correrá pels carrers de Nova York..., quina enveja!!!. L'amic Dídac, (company de club al Natació Terrassa com veieu a la foto), feia ahir el seu debut a la marató. 4h09'. No buscaba marca. Només volia experimentar amb les sensacions de convertir-se en maratoniá, i gaudir d'una experiencia única per tots aquells que hem mossegat aquesta mítica distancia. Aquest noi esta millorant marques rapidament, i estic segur que el 2011 será un any expectacular en el seu creixement com atleta. De moment ja estem parlant de la marató de Barcelona, jejeje.
No sé com definir el cas de Jon Koldo, (foto dreta). Ahir feia la seva segona mitja marató, i va acabar en el lloc 18º de la general, i amb un temps de 1h17'. A la seva segona mitja!!!. INCREIBLE.
Es un superdotat, i ningú coneix els seus lìmits. Per cert, al acabar la cursa estaba emprenyat. Estaba contrariat perque creia que podia fer 1h15'!!!. Una bestia, i ja veureu en els propers mesos com sentirem a parlar d'ell. Però es que Romana, (foto esquerra amb un somriure d'orella a orella), i que es la seva parella, no es queda enrere, perque resulta que ahir feia la seva primera mitja, i va quedar 3ª a la seva categoria, amb un temps de 1h41'. A la primera mitja!!!. Té un fisic privilegiat, amb unes cames llargues i disenyades per córrer, i en poc temps estara acostumada a pujar al calaix, (cosa que ja ha fet), dels podiums, ja ho veureu.
Un premi a la constancia, l'esforç, i la voluntat mereix el crack Rafa Gonzalez, (a la foto dreta entrant a meta amb gest de rabia). Ahir a la mitja marató va tornar a millorar la seva MMP. 1h27', que es marca de nivell, i que demostra que la seva preparació de cara a la Maratón de Zaragoza va per molt bon camí. Continua en clara progresió, i en els propers mesos ens donará alegries a cada cursa.
També aprofito per felicitar a l'Oscar Lunar, (llastima que no tinc foto), que ahir va fer MMP a la marató amb 3h22'. Esta clar que tothom que entrena i fá de l'esforç una rutina, acaba recollint fruits.
Bé, la veritat es que les fotos i marques parlen per si soles, i no caldria afegir gaire cosa més. Jo em vaig morir d'enveja veient a tans col.legues en acció, i va suposar una injecció de moral per mi mateix, de cara a propers objectius.
Per cert, avui he fet una nova proba d'esforç, (recomanen fer una cada any). El resultat espectacular. Ja li dedicaré una entrada al bloc un dia d'aquests.

5 comentaris:

  1. Gracies Esrnest! en el mateix moment no et vaig reconeixer pero acte seguit si....gracies pels anims!!! un altre dia mes.
    Ens veiem !
    ;D

    ResponElimina
  2. Gracias Ernest.

    De hecho no quedan semanas, sino días para NY (7-11), y ya estoy de los nervios esperando el ansiado día.

    Salut!

    ResponElimina
  3. Gracias!! cuando crucé el arco con 10k y me saludaste me alegré! me lo pasé muy bien! Nos vemos en Mataró!!

    ResponElimina
  4. gracies Ernest! quina emociò! moltes moltes graciès !

    ResponElimina
  5. Muchas gracias por los alagos Ernest!!!... espero poder seguir disfrutando de todo esto el máximo tiempo posible!!!...
    Un abrazo.

    ResponElimina