dimecres, 23 de juny del 2010

Al loro, que tornooo!!!

Com podeu imaginar porto uns dies "liadillo" netejant cacones, canviant bolquers, i passejant-me alguna nit per casa, mig zombie a les 04h. de la matinada, per que el bebè agafi la son. La paraula esgotament agafa una nova dimensió durant aquests dies, jejeje. Això si, tot amb un somriure d'orella a orella. Però ja tinc una mica de "mono" per córrer alguna cursa, i com la recuperació del meu genoll es pràcticament total i ja fa molts dies que no tinc la més mínima molèstia, he decidit definitivament reaparèixer el proper 3 de Juliol aprofitant que tenim a Terrassa la XXXI Cursa Solidària de Festa Major. La cursa es el dissabte a les 20h. El circuit es totalment urbá i nou, per culpa de les obres a la part de Rambla d'Ègara. La distància es d'uns molt poc habituals 7.800 m. És previsible una calor important, però poden més les ganes de tornar a sentir-me de nou corredor. El risc es alt, perque tota la meva ciutat i els meus veins poden ser testimonis directes del meu lamentable estat de forma, jejeje. Correrem aquest risc!.

3 comentaris:

  1. Doncs que et vagi força be en la teva reaparició... Segur que estaràs molt motivat..!! Salutacions...!!

    ResponElimina
  2. YA lo sabrás, pero tómatelo con calma:sal y disfruta!!! (y supongo que esta "primera" carrera como papá llevará dedicatoria..)

    ResponElimina
  3. Deixa't d'excuses. Estem millor del que ens pensem. Jo vaig fer la cursa de Bell-lloc pensant que faria més pena que glòria i no em va sortir pas malament, tenint en compte les meves modestes capacitats. Jo, em sembla que aquest cap de setmana m'ho prendré amb calma perquè tinc un tendó que em fa la guitza, i tampoc tinc gaire clar quina cursa vull fer. De fe, ho tinc tan poc clar que no he fet la inscripció a cap, encara.
    Ernest, que et vagi bé la cursa egarenca i ja ens infirmaràs.

    ResponElimina