dimecres, 3 de març del 2010

6249

Amb el pitrall nº 6249 al pit sortiré aquest Diumenge a la Marató de Barcelona. Seguiré a la llebre de l'organització de les 3h45', i estaré acompanyat d'alguns amics "blogeros" amb el mateix objectiu de temps. Però també tindrem el mateix objectiu de passar-ho de conya. D'entrada ritme de 5'10-5'20" i ja veurem a mesura que avanci la cursa, i si arribo fresc al km. 30-32, si puc apretar algo més, o decideixo aguantar de manera conservadora. He seguit un pla d'entrenaments amb molta disciplina durant els últims 3 mesos, i estic molt satisfet del resultat obtingut en aquests entrenaments. En principi no tinc cap excusa per poder donar el millor de mi mateix, però li tinc molt respecte a la meva primera marató. Por mai, però si respecte, i acabar sencer es el principal objectiu.

6 comentaris:

  1. Hola Ernest, el respecte no s'ha de perdre mai a una distància com aquesta i més, quan no s'ha fet mai abans. Córrer amb por suposo que és el pitjor que es pot fer, però també fer-ho de forma insensata. El teu plantejament previ és molt bo i amb ixò ja es té molt de guanyat.
    Ens veiem a BCN. T'escric al teu correu.
    Joan Carles

    ResponElimina
  2. Tu eres como yo " si llego fresco al 30..."... jaja.. no, si fresco se llega, lo que pasa es que a partir de ahí cada km parece que dure el triple.... Tú corre tranquilo y piensa que con todo lo que has trabajado la carrera la tienes en el bolsillo. ANimo que ya no queda nadaaaaaa

    ResponElimina
  3. Joan Carles: Gràcies de nou pels teus anims. Estic ple de confiança, però el respecte no li penso perdre a la marató.
    Rafa: Tienes toda la razón!. Fresco en el km. 30, jajaja, eso seguramente lo habré soñado, pero la realidad será otra. Era una manera de decir que quizás si me quedan fuerzas pueda intentar mantener el ritmo, y si no es así, apretar los dientes y aguantar sufriendo hasta el final.

    ResponElimina
  4. Això ja està llest, Ernest. Estar a la línia de sortida ja és tota una victòria i ara només et cal disfrutar durant 42 kilòmetres; els motius et sobren i és l'únic que necessites. Bona sort!

    ResponElimina
  5. K tinguis molta sort company
    Juanjo CNT

    ResponElimina
  6. Gràcies Marc i Juanjo pels ànims!!!. No tinc ni excuses ni obsesions, només una ferme intenció de pasar-mo de conya!

    ResponElimina