dissabte, 6 de febrer del 2010

Recollida dorsal Mitja Granollers

Recollida de dorsal i d'obsequis de la Mitja de Granollers ahir a la tarda. Dorsal a la Plaça Porxada, i obsequis a la sala Tarafa, (foto dreta). Sense cues al ser Divendres, però suposo que avui tot estará mes plenet. Pràctica tovallola Adidas de regal, i bossa-"makuto" per ordinador que dubto molt que facin servir mes del 1% dels inscrits.

2 comentaris:

  1. Ara fa un parell de dies que estic una mica desconnectat de les curses i blogs per motius de feina. Res, que he vist aquesta breu notícia prèvia a la mitja i he aprofitat per desitjar-te una molt bona cursa i que la gaudeixis. Segur que aconseguiràs un molt bon temps (posem 1:30h?). Pensa que mentre demà estiguis corrent nosaltres també ho estarem fent en un circuit que segueix un GR des de Manresa fins la Colònia Valls i que si fa o no fa, serà com fer també una mitja per la distància que té.

    Vagi bé.

    ResponElimina
  2. Noooooo Joan Carles,
    El sub 1h30' esta molt lluny encara!!!. Tinc possibilitats d'apropar-me al 1h35', però res mes. Si la puc gaudir plenament ja serà tot un èxit. No es poden millorar 6 minuts a cada cursa. Tinc clares les meves limitacions!.
    Que vagi molt be la tirada llarga de demà!.

    ResponElimina