dijous, 28 de gener del 2010

Planeta Running nº 22: El perquè de tot plegat

Els hi va agradar el meu blog, i la primera intenció era fer una petita referència sobre ell a la secció "Mi blog y yo" de la revista, però després de conèixer els perquès de la seva creació, i dels meus motius per començar a córrer, van proposar-me una entrevista per poder explicar "el perquè de tot plegat". La veritat, es que això suposaba airejar certs detalls de la meva intimitat, però com no son detalls per avergonyir-se, si no que mes aviat tot el contrari, vaig donar l'ok a la revista Planeta Running per l'entrevista. El resultat apareix al nº 22, corresponent al mes de Febrer, i que avui ja esta al carrer. Aquesta revista sobre el món del running, la fa a Madrid un equip molt jove desde fa un parell d'anys, i inclou aquest mes alguns interessants reportatges, com: "Consejos para debutar en Maratón", "Pruebas de esfuerzo: Un examen de salud para el corredor", o una entrevista a Alberto García. La trobareu als quioscos amb mes assortiment.

10 comentaris:

  1. La meva més sincera enhorabona, ara ja ets del tot mediàtic i d'aquí poc portada del suplement dominical de La Vanguardia, Sport Life o vés a saber si també del Play-boy. Per cert, doble enhorabona pel teu "embaràs" (és el que té això de les entrevistes en què has de deixar una mica de costat certs detalls de la vida personal). Sàpigues que som dos els que tindrem les respectives parelles esperant-nos a la meta de Barcelona i amb una criatura a les entranyes.

    ResponElimina
  2. Ostres, Joan Carles, doncs moltes felicitats a tu també!!!. Podem entrar a meta agafats de la mà, mentres les respectives ens esperen amb el bombo, jajaja.
    Gràcies, i una abraçada!

    ResponElimina
  3. Lo ví ayer. Al principio pensé : qué casualidad,,, pero luego ví que sí, que erás tú. Ya puedes guardar la revista, que es un bonito recuerdo.

    ResponElimina
  4. Hola Eernest, m'he pres la llibertat de fer un breu escrit al meu blog del teu article a la revista. Espero que t'agradi.

    Salutacions.

    ResponElimina
  5. Hola Ernest, vaig llegir ahir a la revista i avui revisant blogs he topat amb el teu!! Ànims i endavant, jo també trotaré per Granollers i Barna!! Sort! Joan

    ResponElimina
  6. Benvingut Joan,
    Encantat de tenir-te per aqui. Jo ja he fet un cop d'ull al teu blog, i esta molt interessant. La veritat es que hem coincidit, i coincidirem en algunes curses. A veure si en veiem!!!
    Salutacions.

    ResponElimina
  7. Genial!!! És una entrevista molt bona i motivadora; et felicito pel que ja portes aconseguit i per la teva futura marató de Barcelona. Espero que ens podrem saludar per allà, entre tanta gent.

    ResponElimina
  8. Endevant company, prent-ho amb calma la mitja de Granollers, com un entreno de cara a la Marató.
    Estic flipat amb els teus contactes i l'entrevista al la revista, ja pots retallar-ho i enmarcar-ho a casa teva.
    Jo ara estic parat, des de fa 2 mesos (genolls), però tornaré,,je je
    Juanjo CNTerrassa

    ResponElimina
  9. Ostia Juanjo!, quina "putada" aquest poblema de genolls. Espero que tornis lo abans possible a donar guerra!!!

    ResponElimina
  10. Gràcies Marc, però motivadora de veritat es la feina que estàs fent a Kènia amb aquests nens. Una abraçada, i ens veiem a la Marató!

    ResponElimina