dimarts, 15 de desembre del 2009

S'ensuma cursa!

Per acomiadar l'any, res millor que fer la Cursa dels Nassos-Sant Silvestre a Barcelona. Son 10 km., i amb un èxit de convocatòria cada any encara mes espectacular. El límit d'inscripcions d'aquest any es de 9.000 corredors !!!. Jo ja estic inscrit. Sortida i arribada, al carrer Selva de Mar.

4 comentaris:

  1. Acabar el año así está fenomenal!! Yo estaré por ahí, a ver si nos vemos! Ah, y no me importaría que me hiciérais otra foto igual...jejeje

    ResponElimina
  2. Pues entre 9.000 no será nada facil, pero intentaré localizarte. Así que buscaras marca en 10km, intentando el sub-42' ehhh, jejeje. Mucha suerte!!!

    ResponElimina
  3. Hola company, gràcies per seguir i participar en el meu blog. Des d'ara jo et seguiré a tu també. No és que em tiri més la bici... de fet he sigut atleta abans que ciclista. Fa anys també corria a l'equip del Natació quan encara estava la pista antiga d'atletisme als terrenys del Natació. Havia aconseguit bones marques entrenant amb el Bartolomé Serrano o el Ricard Pintado (dos atletes molt destacats de Terrassa). Havia baixat de 35' en 10km o de 1h 20' en mitja marató (d'això fa ja gairebé 20 anys). Però les lesions no perdonen. La bici fa menys mal que el córrer... Ara des de fa uns mesos he tornat a córrer perquè ho porto a la sang però tinca molt por de no trencar-me. A veure si encara estic a temps de inscriure'm a la cursa dels Nassos, tot i que el meu objectiu d'aquest any passaria per fer algun triatlón.Salutacions.

    ResponElimina
  4. Ostres Paco, quin nivell..., baixar de 35' i de 1h20' esta molt be. Jo nomes fa 7-8 mesos que corro, i soc un absolut principiant, això si, amb marge de millora important, jejeje. Es cert que la bici fa menys mal que córrer, però el que ho porta a la sang...
    una forta abraçada!!!

    ResponElimina